Άγριες Μέλισσες spoiler: Η μαντάμ Κούλα επιστρέφει και δεν πάει ο νους σου για ποιο λόγο
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η μαντάμ Κούλα επιστρέφει και δεν πάει ο νους σου για ποιο λόγο

Άγριες Μέλισσες: Ένα spoiler που πολύ μας άρεσε καθώς η επιστροφή ηρωίδας συνδέεται με ένα από τα πιο ευτυχή γεγονότα στο Διαφάνι!

Η πρωταγωνίστρια, της οποίας ο ρόλος ήταν «κλειδί» επιστρέφει και πάλι στη σειρά και την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια.

Η ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, αποκάλυψε πως θα επιστρέψει για τέσσερα ακόμη επεισόδια.

Πρόκειται για τη Ναταλία Τσαλίκη, η οποία υποδύθηκε την «Μαντάμ Κούλα» και ο ρόλος της υπήρξε καθοριστικός.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά και τώρα θα κάνω άλλα τέσσερα επεισόδια. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν οι ηθοποιοί δεν έχουν θέατρο στρέφονται στην τηλεόραση», είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων δίχως όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

Δεν άργησαν όμως αυτές οι λεπτομέρειες να μαθευτούν από τη στιγμή εκείνη που κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της Λενιώς ντυμένη νύφη!

Τι σημαίνει αυτό;

Μπορεί ο γάμος του Μάνου Βόσκαρη και της Σοφούλας να γίνει κρυφά όμως ένα άλλος θα γίνει με δόξα και τιμή. Φυσικά αναφερόμαστε στο γάμο της Λενιώς με τον Λάμπρο.

Ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η πρώτη φωτογραφία των δύο ηθοποιών από την εν λόγω σκηνή του γάμου του που γυρίστηκε στο πάρκο Τρίτση. Μάλιστα, σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η Μαρία Κίτσου να φοράει νυφικό, έχοντας δίπλα της τον συνάδελφο και φίλο της.

Όλα αυτά συνέβησαν εν ώρα διαλείμματος από τα γυρίσματα και οι δύο ηθοποιοί είπαν να ξαποστάσουν πίνοντας λίγο νερό. Πώς συνδέεται τώρα η επιστροφή της Μαντάμ Κούλας; Μα πώς αλλιώς;

Σύμφωνα με αυτά που εμείς μαθαίνουμε η Μαντάμ Κούλα θα είναι καλεσμένη στο γάμο τους.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved