Survivor: H Ελευθερία Ελευθερίου 11 χρόνια πριν! Θυμάσαι τη συμμετοχή της στο X Factor;
Media

Survivor: H Ελευθερία Ελευθερίου 11 χρόνια πριν! Θυμάσαι τη συμμετοχή της στο X Factor;

Survivor: Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για τη νεαρή τότε, Ελευθερία!

Βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ τις τελευταίες ημέρες δείχνει να μην περνά καλά με τα μέλη της ομάδας της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και πέρα από τη μουσική της πορεία στο X-Factor, έχει συνεργαστεί κατά παρελθόν με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μεγάλη στιγμή στη μουσική της καριέρα ήταν η συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2012, όπου και εκπροσώπησε την Ελλάδα. Η Ελευθερία Ελευθερίου ερμήνευσε το τραγούδι “Aphrodisiac”, κατάφερε να μαγέψει το ευρωπαϊκό κοινό με την ομορφιά και τη φρεσκάδα της, αλλά το τραγούδι τερμάτισε στην 17η θέση.

Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα γι' αυτό και σε κάθε της αγώνα πεισμώνει.

Με τη συμμετοχή της στο Survivor 4 θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Έχει αρκετά καλή σχέση με τα social media, ενώ λατρεύει το καλοκαίρι και τα summer post στο instagram τα οποία και θα συγκεντρώσουν χιλιάδες likes στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μας συστήθηκε σε ηλικία μόλις 20 ετών, μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor του ANT1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved