MasterChef 5: Το παραλίγο «κομμένο» απόσπασμα και το τρολάρισμα των κριτών
Media

MasterChef 5: Το παραλίγο «κομμένο» απόσπασμα και το τρολάρισμα των κριτών

MasterChef 5: Τι συνέβη με τους κριτές; 

Οι κριτές του MasterChef έχουν χιούμορ και δεν χάνουν την ευκαιρία να βρίσκονται διαρκώς σε διαφωνίες αλλά και... πειράγματα μεταξύ τους.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, υποδέχτηκαν στο πλατό τους 14 υποψήφιους συμμετέχοντες για το σπίτι του MasterChef 5.

Οι τρεις άνδρες, ανακοίνωσαν αρχικά τη διαδικασία της νέας μαγειρικής δοκιμασίας από την οποία τρεις παίκτες θα περνούσαν οριστικά την πόρτα εξόδου. Οι υποψήφιοι είχαν μια ώρα στη διάθεσή τους, προκειμένου να ετοιμάσουν το πιάτο με το οποίο και θα κρινόταν η πορεία τους στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, θα ξεκινούσε η διαδικασία της αξιολόγησης αλλά και η τελική απόφαση των κριτών. Κατά τη διάρκεια που οι κριτές δοκίμαζαν τα πιάτα, ο Κοντιζάς με τον Κουτσόπουλο ξεκίνησαν ξανά τα πειράγματα, για τις αποστάσεις που θα πρέπει να κρατούν μεταξύ τους. Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δέχτηκε νέα σχόλια για το ύψος του, όσο άνδρες της παραγωγής φρόντιζαν μπροστά τους τον πάγκο για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα απόσπασμα από τα backstage του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο ωστόσο η τηλεοπτική παραγωγή αποφάσισε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές του star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved