Ενώπιος Ενωπίω: Συγκλονίζει η Φουρέιρα για τον εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία και τα όσα βίωσε
Media

Ενώπιος Ενωπίω: Συγκλονίζει η Φουρέιρα για τον εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία και τα όσα βίωσε

Ενώπιος Ενωπίω: Όσα αποκάλυψε η πετυχημένη τραγουδίστρια για τα παιδικά της χρόνια

Μπορεί στο ξεκίνημα της καριέρας της, να απέφευγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα παιδικά της χρόνια, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα, σήμερα δείχνει να έχει την καλύτερη σχέση με τους θαυμαστές της, αλλά και με όσους βρίσκονται δίπλα και την στηρίζουν.

Η πετυχημένη pop star βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου. Σε μια διαφορετική συνέντευξη, και παίρνοντας τη ζωή της από την αρχή, η Ελένη Φουρέιρα θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και τα όσα βίωσε στην Αλβανία εξαιτίας του πολέμου.

«Υπάρχουν σημεία της ζωής μου που τα θυμάμαι πολύ έντονα, αλλά και σημεία που τα έχω ξεχάσει τελείως. Θυμάμαι ότι κοιμόμουν και ήμουν με τη μαμά στο σπίτι, εγώ και αδέρφια μου. Κάποια στιγμή πολύ αργά το βράδυ, άρχισε να χτυπάει μια σειρίνα και ένας θόρυβος που εγώ δεν είχα ξανακούσει σαν παιδί. Ξυπνήσαμε και μπαίνει τότε η μητέρα μου στο δωμάτιο να μας πει να μην αγχωνόμαστε και πως όλα είναι καλά. Μας είπε όμως πως όταν ξυπνήσουμε θέλει να είμαστε κάτω στο πάτωμα», περιέγραψε.

Στη συνέχεια η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε...

«Δεν ξέρω, πραγματικά... η μάνα μου είναι ο ήρωας της ζωής μου. Από εκείνη την ημέρα και για τους επόμενους δύο μήνες, ήταν πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση».

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved