Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα

Survivor: Όσα έγιναν πριν και μετά το αγώνισμα ασυλίας - Εκτός παιχνιδιού η Κρεμλίδου;

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με προβληματισμό και εντάσεις για τους παίκτες του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε ξανά τις δύο ομάδες στην παραλία. Εκεί συζήτησε μαζί τους όλα τα νεότερα, ενώ έδωσε το σήμα για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Τριαντάφυλλο έκανε ακόμα πιο εκρηκτικό το κλίμα των ομάδων με τον Γιώργο Κοψιδά να παρεμβαίνει προκειμένου να χαλαρώσουν οι τόνοι.

Η ομάδα τελικά που τα κατάφερε, ήταν η κόκκινη, η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κόκκινοι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, αφού θα πήγαιναν αργότερα στο συμβούλιο ως θεατές.

Καθόλου ευχάριστες οι εξελίξεις για την μπλε ομάδα η οποία ξεκίνησε με ήττα τη νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Ακολούθησε αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Αλέξης Παππάς.

Το συμβούλιο και οι εντάσεις των παικτών.

Λίγο πριν τη διαδικασία ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού. Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα ο χώρος του συμβουλίου εξελίσσεται σε χώρο εντάσεων και ξεσπάσματος.

Οι μπλε παίκτες πέρασαν από τη γνωστή διαδικασία επιλέγοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η Έλενα Κρεμλίδου θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νεότερα για την υγεία της, τα οποία θα κρίνουν και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Γι' αυτό το λόγο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους μπλε παίκτες πως δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν την Έλενα Κρεμλίδου, αφού η πορεία της στο Survivοr θεωρείται αβέβαιη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved