Super Makeover: Πρόταση γάμου στην εκπομπή της Νομικού - Συγκινημένη η παρουσιάστρια
Media

Super Makeover: Πρόταση γάμου στην εκπομπή της Νομικού - Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Super Makeover: Το ζευγάρι, εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση, κατάφερε να προχωρήσει τη σχέση του...

Ο Γιάννης και η Τζένη μπήκαν μαζί στο πλατό της Δούκισσας Νομικού, έτοιμοι για τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση. Από την πρώτη στιγμή, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, θέλησαν να μάθουν τα πάντα για το νεαρό ζευγάρι.

Την αρχή έκανε ο 28χρονος Γιάννης, ο οποίος αφέθηκε στα χέρια των ειδικών, αλλάζοντας έτσι το look του, παρουσιάζοντας μάλιστα μια πιο φρέσκια εικόνα, όπως ακριβώς αρμόζει στην ηλικία του.

Ακολούθησε το makeover της Τζένης, η οποία άφησε τους πάντες άφωνους στο πλατό. Το ζευγάρι, φανερά ικανοποιημένο από την αλλαγή στην εικόνα του, ευχαρίστησε τη Δούκισσα και το team της εκπομπής, με τις εκπλήξεις ωστόσο να συνεχίζονται...

Ο σύντροφος της Τζένης, γονάτισε μπροστά της, προσφέροντας έτσι το μονόπετρο με το οποίο και τη ζήτησε σε γάμο. Επικράτησε συγκίνηση στο πλατό με τη Δούκισσα Νομικού να δίνει τις ευχές της.

«Θέλω πάντα να είστε έτσι, ενωμένοι, αγαπημένοι, να είστε μαζί και ευτυχισμένοι, αυτό θέλω», ανέφερε η παρουσιάστρια για το νεαρό ζευγάρι το οποίο ξεκινά πλέον μια νέα αρχή για τη σχέση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved