Elif: Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού της τελευταία στιγμή με τη γυναίκα του Ταρίκ!
Media

Elif: Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού της τελευταία στιγμή με τη γυναίκα του Ταρίκ!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Παρλά νιώθει άβολα επειδή θεώρησε ότι η Σουρεϊγιά είναι υπηρέτρια. Η συζήτηση στο τραπέζι με τις αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια του Κερέμ και της Σουρεϊγιά την ενοχλεί.

Ο Εμιρχάν είναι άρρωστος και η Ζουλιντέ τον φροντίζει. Η Ράνα πιστεύει πως ο Ταρίκ είπε ψέματα ότι έχει δουλειά την επόμενη μέρα και πως σκοπεύει να περάσει τη μέρα με τη γυναίκα του. Είναι αποφασισμένη να πάει στην έπαυλη και να το μάθει. Ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το σχέδιο της Ματσιντέ και του Μουσταφά να ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ. Η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να την πάει σπίτι της γιατί δεν έχει έρθει με το αυτοκίνητό της. Ο Κερέμ δεν θέλει να το κάνει αλλά δεν μπορεί να το αποφύγει.

Η Σουρεϊγιά είναι στο δωμάτιο της και σκέφτεται τον Κερέμ. Δεν μπορεί να καταλάβει αν ο νεαρός έχει αισθήματα για την Παρλά. Το επόμενο πρωί η Σουρεϊγιά μαθαίνει πως το προηγούμενο βράδυ ο Κερέμ πήγε την Παρλά σπίτι της και νιώθει άσχημα.

Έχει δυνατά αισθήματα για τον Κερέμ αλλά ο Κερέμ δεν νιώθει το ίδιο για εκείνη. Σκέφτεται να φύγει από την έπαυλη και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η Σουρεϊγιά βλέπει στην κουζίνα την Ελίφ και μιλάνε. Η Ελίφ τη συμπαθεί πολύ. Καθώς μιλάνε εμφανίζεται η Βιλντάν και μαλώνει την Ελίφ. Η Σουρεϊγιά υπερασπίζεται την Ελίφ και η Βιλντάν της λέει να μην ανακατεύεται.

Η Ματσιντέ τις ακούει και χαίρεται με τη στάση της Σουρεϊγιά. Στη συνέχεια η Σουρεϊγιά λέει στη Ματσιντέ πως σκέφτεται να φύγει από την έπαυλη αλλά η γυναίκα δεν της το επιτρέπει γιατί νιώθει τη Σουρεϊγιά σαν να είναι δεύτερη κόρη της.

Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει φαγητό γιατί θα έχει καλεσμένη, τη Ράνα. Ο Ταρίκ όμως κάνει μια έκπληξη στη Ράνα και της ζητάει να ετοιμαστεί γιατί θα την πάει σε ένα ξενοδοχείο μακριά από την πόλη. Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού της με τη Χουμεϊρά και της λέει πως πρέπει να μείνει στην εταιρία γιατί έχει πολλή δουλειά. Δεν αποκαλύπτει στον Ταρίκ πως είχε σκοπό να συναντήσει την γυναίκα του. Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να δει τον άρρωστο Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ανοίγει την πόρτα και του ζητάει να μείνει για λίγο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved