Survivor: Ο Λιανός εξηγεί τι συνέβη με τις κινήσεις Βέλλη – Τριαντάφυλλου που εξόργισαν το κοινό
Media

Survivor: Ο Λιανός εξηγεί τι συνέβη με τις κινήσεις Βέλλη – Τριαντάφυλλου που εξόργισαν το κοινό

Survivor: Τι έχει συμβεί τελικά; Ο Γιώργος Λιανός μέσα από ένα instagram story έδωσε τις απαντήσεις σχετικά με τις κινήσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Τριαντάφυλλου που εξόργισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη έκρυψε το κόκκινο μπαλάκι για να έχει λιγότερες βολές η Καρολίνα και να καθυστερήσει, προκειμένου να κερδίσει χρόνο η συμπαίκτριά της, η Μαριαλένα.

Την εν λόγω σκηνή παρατήρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο survivor και όπως είπε, έπρεπε να δοθεί φάουλ στην μπλε ομάδα.

Όσο για τον Τριαντάφυλλο;

Την στιγμή που κέρδισε η ομάδα του, έκανε μία ανάρμοστη κίνηση με το χέρι, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους fans του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός μετά από δεκάδες μηνύματα που έλαβε σχετικά με αυτό, πήρε θέση και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για δύο στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα. 1. Η χειρονομία Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ (μαυρισμένο χέρι, ολόλευκη παλάμη, blur στα κάγκελα του πάγκου γύρω από την παλάμη κλπ) Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μόνο σε φώτο και όχι σε βίντεο. 2. Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα», έγραψε ο ίδιος.

Δες την ανάρτησή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved