Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Media

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Τα νεύρα των μπλε παικτών, τα σχόλια της κόκκινης ομάδας και ο παίκτης που μένει εκτός ριάλιτι

Μετά την διπλή ήττα της μπλε ομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας, οι τρεις υποψήφιοι παίκτες αποτέλεσαν και έκπληξη για αρκετούς.

Στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν και η πρώτη υποψήφια για τη νέα εβδομάδα, ενώ αργότερα ακολούθησε ο Chris Σταμούλης με τον Δημήτρη Μακρόπουλο. Ο πρώτος από την ψηφοφορία των συμπαικτών του και ο δεύτερος από προσωπική επιλογή του Αλέξη Παππά, μιας και κέρδισε την ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού δημιούργησαν εντάσεις στην παραλία των μπλε παικτών. Ο Chris ζήτησε εξηγήσεις από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να τον ψηφίσει.

Στη συνέχεια ο Chris συνέχισε να ζητά εξηγήσεις, ανοίγοντας έναν έντονο καυγά με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή.

Το αγώνισμα επάθλου και η ανάγκη για επικοινωνία.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να δώσουν νέα μάχη για το αγώνισμα επάθλου. Η ομάδα που θα κέρδιζε θα λάμβανε τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων.

Ένα έντονο περιστατικό προκάλεσε φασαρία στην μπλε ομάδα και μάλιστα την ώρα του αγωνίσματος. Ο Αλέξης Παππάς, επιστρέφοντας στον πάγκο δήλωσε ενοχλημένος από τους χαρακτηρισμούς και τις φωνές του Νίκου Μπάρτζη.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς άρχισε να απαντά με... γαλλικά στον συμπαίκτη του. Οι τόνοι υψώθηκαν γρήγορα και έτσι στη μέση μπήκε ο Δημήτρης Μακρόπουλος προκειμένου να τους χωρίσει.

Η μπλε ομάδα, παρά τις εντάσεις και τις διαφωνίες κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου λαμβάνοντας τα μηνύματα φίλων και συγγενών.

Το συμβούλιο και η νέα αποχώρηση! Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε ξανά τις δύο ομάδες, σχολιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ποιος αποχώρησε από το Survivor; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved