Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ ντύνεται νύφη! Οι νέες φωτό από το γάμο και τα πρόσωπα – έκπληξη!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ ντύνεται νύφη! Οι νέες φωτό από το γάμο και τα πρόσωπα – έκπληξη!

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί η Λενιώ και Λάμπρος να είδαν για μια ακόμα φορά το όνειρο τους για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο Διαφάνι να απειλείται από την παρουσία του Βόσκαρη, ωστόσο η σχέση τους θα έχει ένα παραμυθένιο τέλος.

Ύστερα από χρόνια, η Ελένη με τον Λάμπρο αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι μαζί και τολμούν για πρώτη φορά να κάνουν όνειρα για το γάμο τους. Άλλωστε, η σχέση τους, η αγάπη τους είναι πια δεδομένη και γνωστή σε όλους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Βόσκαρη, έχει ξεκινήσει με την κίνηση της Λενιώς να επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και οι άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από εκείνον ενώ τη χαριστική βολή θα δώσει η Σοφούλα.

Έτσι στα προσεχή επεισόδια θα δούμε το ζευγάρι να ετοιμάζει πλέον με ασφάλεια και σε κλίμα ευτυχίας το γάμο του.

Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Γιώργου Σουξέ, ή αν προτιμάτε Προύσαλη. Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για ένα μικρό... spoiler που θα μπορούσε να δώσει για την πλοκή της αγαπημένης σειράς, είπε "ναι, ο Λάμπρος και η Λενιώ παντρεύονται".

Ήδη μάλιστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η πρώτη φωτογραφία των δύο ηθοποιών από την εν λόγω σκηνή του γάμου του που γυρίστηκε στο πάρκο Τρίτση.

Ψάχνοντας όμως στις σελίδες που οι φαν της σειράς έχουν φτιάξει στο Instagram είδαμε μια σειρά φωτογραφιών από το γύρισμα.

Δες κι άλλες φωτό της Λενιώς ντυμένη νύφη στο πλευρό του Λάμπρου αλλά και τα πρόσωπα – έκπληξη που θα είναι στο πλευρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved