Μεσάνυχτα: Μαρίνα Τσιντικίδου: Τα χρόνια του μόντελινγκ, το bullying και η κατάθλιψη
Media

Μεσάνυχτα: Μαρίνα Τσιντικίδου: Τα χρόνια του μόντελινγκ, το bullying και η κατάθλιψη

Μεσάνυχτα: Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, το πρώην μοντέλο, αναφέρθηκε στα ένδοξα χρόνια της μόδας και των τίτλων της στα καλλιστεία, λέγοντας πως ποτέ δεν το μετάνιωσε.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το λόγο που τα παιδιά στο σχολείο της έκαναν bullying.

«Συνήθως όταν βλέπω τα βίντεο που μου φτιάχνουν δεν μου αρέσω καθόλου, αυτό ήταν πολύ ευγενικό και σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω κρατήσει αρχείο γιατί δεν το θεωρούσα τόσο σημαντικό. Βλέποντας τις εικόνες και κυρίως ακούγοντας τη μουσική, αναβιώνουν τα συναισθήματά μου, τα καλλιστεία ήταν τότε πολύ μεγάλο πράγμα», είπε και συνέχισε:

«Βρέθηκα εκεί τυχαία, με έφερε εκεί η ζωή, δεν ήταν παιδικό όνειρό. Ήταν μεγάλο το αντίτιμο, πότε όμως δεν σκέφτηκα να κάνω πίσω. Σαν παιδί ήθελα να γίνω μπαλαρίνα ή καθηγήτρια γαλλικών. Δεν είχα ένα όνειρό ή μεγάλο ταλέντο σε κάτι ώστε να πω θα γίνω αυτό».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο bullying που είχε βιώσει στο σχολείο λόγω του ύψους της. «Όποιο κορίτσι είχε καμπύλες ήταν περιζήτητο, εγώ άργησα να σχηματίζομαι και για τη δική μου γενιά είχα υπερβολικό ύψος. Άκουγα πολλά αρνητικά σχόλια».

Για ποιο λόγο παρά την απόλυτη επιτυχία εκείνη οδηγήθηκε σε μία χρόνια πάλη με την κατάθλιψη;

«Με δυσκόλεψε η διαχείριση ώστε κάποιος να μου κάνει κριτική, δεν το μπορώ. Δεν είναι βέβαια όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Μια και καλή στα 27 μου είπα "δεν αντέχω άλλο, φεύγω". Διαπίστωσα ότι η ταυτότητά μου δεν είναι αυτή, συνέβη σε μια διετία, που έχασα αγαπημένους μου ανθρώπους και το σκύλο μου. Εκεί, πήρα λάθος αποφάσεις, σκοτείνιασε το μυαλό μου. Με ισοπέδωσε ο θάνατος του παππού μου».

«Σαν άνθρωπος είμαι μοναχική. Έπεσα σε κατάθλιψη γιατί όλα γύρω μου ένιωθα ότι ήταν λάθος, εκεί έπρεπε κάτι να αλλάξω. Έκτοτε εμπιστεύτηκα το σύμπαν, μέσα από αυτή τη διαδικασία ήθελα να κάνω αυθόρμητα αυτό που με έκανε καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved