«Πριν μπω στο Survivor έραψα δολάρια στο μπουφάν, δίναμε στον οδηγό και μας έφερνε σοκολάτες»
Media

«Πριν μπω στο Survivor έραψα δολάρια στο μπουφάν, δίναμε στον οδηγό και μας έφερνε σοκολάτες»

Απίστευτες αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης!

Πιο συγεκριμένα, ο Βασίλης Σίμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up για τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του Survivor.
Ο ίδιος αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που άκουσε στο παρελθόν για την δουλειά του, αλλά και το πως έβρισκε παράνομα φαγητό στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είχα ακούσει από κάποιους δημοσιογράφους ότι «τι δουλειά έχει να πάει να κάνει τηλεόραση ο ψαράς» και «τι δουλειά έχει να κάνει ραδιόφωνο ο ψαράς». Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήξεραν ότι έχω τελειώσει δημοσιογραφία, ότι έχω ασχοληθεί με το χώρο και ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνος μου. Τώρα, δεν ξέρω το λόγο. Ίσως μάλλον δεν ήθελαν να πιστέψουν και να αφήσουν στον κόσμο να εννοηθεί ότι εγώ κάνω και αυτή τη δουλειά. Έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τη δουλειά μου», δήλωσε ο Βασίλης Σίμος.


Και συνέχισε λέγοντας:
«Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια. Στα διαλείμματα των αγωνισμάτων είχα δει που τρώνε οι ντόπιοι και πήγαινα και μου έδιναν λίγο μπιφτέκι ο ένας, λίγο ρύζι ο άλλος. Είχα ράψει κάποια δολάρια, πριν μπω στο παιχνίδι, στο μπουφάν και έδινα στον οδηγό και μας έφερνε καμιά σοκολάτα, ρύζι».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved