Super Makeover: Πρώην παίκτρια του X- Factor πήγε στην εκπομπή και έγινε ίδια η Φουρέιρα
Media

Super Makeover: Πρώην παίκτρια του X- Factor πήγε στην εκπομπή και έγινε ίδια η Φουρέιρα

Super Makeover: Αμέσως η Δούκισσα και η ομάδα της, αντιλήφθηκαν την ομοιότητά της με την Ελένη Φουρέιρα

Άλλο ένα πετυχημένο Makeover για την εκπομπή της Δούκισσας Νομικού. Το απόγευμα της Πέμπτης 11/2 η Σάντρα έκανε την εμφάνισή της στο πλατό, ζητώντας την βοήθεια των ειδικών.

Από την αρχή μάλιστα, η παρουσιάστρια και η ομάδα της αντιλήφθηκαν την ομοιότητά της με την Ελένη Φουρέιρα, κάτι φυσικά που θέλησαν να αναδείξουν περισσότερο με το νέο looκ της Σάντρας, πάνω και στο οποίο δούλεψαν.

Η Σάντρα αποκάλυψε τη συμμετοχή της στο X-Factor, ενώ όταν μίλησε για τα παιδικά της χρόνια "λύγισε" σχετικά με το λεκτικό bullying που είχε δεχτεί.

«Είχα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση, ήταν το 2016, όταν είχα πάει στο X-Factor. Μου αρέσει να τραγουδάω pop κομμάτια. Θεωρώ ότι το ταλέντο είναι ένα μικρό κομμάτι, αφού σίγουρα η εικόνα με την οποία παρουσιάζεσαι παίζει σημαντικό ρόλο. Παίζει ρόλο φυσικά και ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου, αλλά και η αυτοπεποίθησή σου. Κι εγώ μικρή, επειδή δεν ήμουν το πιο όμορφο κορίτσι μου το επιβεβαιώνανε καθημερινά και άκουγα πολλά σχόλια», ανέφερε και συγκινήθηκε με τα όσα θυμήθηκε από τα παιδικά της χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved