Άγριες Μέλισσες: Οι δηλώσεις της Ασημίνας για τη σειρά και τον έρωτα στη ζωή της θα συζητηθούν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι δηλώσεις της Ασημίνας για τη σειρά και τον έρωτα στη ζωή της θα συζητηθούν!

Η Έλλη Τρίγγου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις «Άγριες Μέλισσες», την εξέλιξη του ρόλου της και δεν δίστασε να μιλήσει και για τον έρωτα στη ζωή της με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Έλλη Τρίγγου για τις Άγριες Μέλισσες και την Ασημίνα Σταμίρη, τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω την Ασημίνα 10 χρόνια μετά. Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη αλλά αυτό δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον σεναριακά. Η εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας με απελευθέρωσε. Βγήκαν τα συναισθήματα της.»

Και υπογράμμισε: «Είναι τέλεια να παίζεις με τον μικρό Σπύρο. Μπράβο στους γονείς του. Μας οργανώνει μας προτείνει πράγματα. Είναι συγκινητικό που οι Άγριες Μέλισσες έχουν συντονιστεί με την εποχή μας. Η Λενιώ που προσπαθεί να πει όσα βίωσε, που βιάστηκε μέσα στη φυλακή»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χάρισε κόκκινα λουλούδια στην Έλλη για του Αγίου Βαλεντίνου και με αφορμή αυτή την κίνηση του παρουσιαστή, είπε: «Εννοείται ότι υπάρχει κάποιος για κάποιον. Έχουμε έρθει για να είμαστε μαζί, αλλά όχι με παθογένειες. Οτιδήποτε συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι για καλό. Είναι πολύ όμορφη η δουλειά μας, είμαστε προϊόντα ένωσης, δεν βγαίνει τίποτα αν δεν υπάρχει συνάντηση. Από την υγεία θα έρθει η δημιουργία. Θέλει και υπομονή. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που νοσούν. Δεν θα τους πετάξουμε στα σκουπίδια. Πρέπει να έχουμε κατανόηση, να μπαίνουμε στη θέση του άλλου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved