Άφωνοι στο Πρωινό:«Με απειλούσε γνωστός ηθοποιός με όπλο για να ικανοποιήσω τις ορέξεις του»
Media

Άφωνοι στο Πρωινό:«Με απειλούσε γνωστός ηθοποιός με όπλο για να ικανοποιήσω τις ορέξεις του»

Στο φως ήρθε σήμερα, 12 Φεβρουαρίου, ήρθε ακόμα μία νέα μαρτυρία μέσα από το Πρωινό!

Γνωστή ενδυματολόγος σοκάρει με την μαρτυρία της για παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό κωμικό σε άλλοτε γνωστή και πετυχημένη σειρά.

«Το 2005 εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος τους διαταγή ότι και αν μας έλεγαν…»είπε χαρακτηριστικά!

«Ένας πρωταγωνιστής με ενοχλούσε με μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δεν είχαμε γυρίσματα προσπαθούσα να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα που να μιλήσω, φοβόμουν μη χάσω τη δουλειά μου. Τότε ήμουν 22 χρονών και ήταν μία από τις πρώτες μου δουλειές. Η πίεση που μου ασκούσε αφόρητη. Με πίεζε συνεχώς να συνευρεθώ μαζί του σεξουαλικά, αλλιώς θα έχανα τη δουλειά μου. Ένα βράδυ αργά τελειώνοντας τα γυρίσματα, κατευθυνόμουν στο αυτοκίνητό μου, όταν παρατήρησα ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Προσπάθησα να τρέξω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, όμως δεν τα κατάφερα. Μέσα στον πανικό μου και στην προσπάθειά μου με κλωτσιές δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε με όπλο αν δεν υπακούσω στις ορέξεις του…Άρχισα να ουρλιάζω. Έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα άκουσα στα αφτιά μου μια φωνή να μου λέει: «κυρία μου είστε καλά;» από κάποιον περαστικό. Δεν επέστρεψα ποτέ στο σίριαλ, κλείστηκα μια εβδομάδα λέγοντας στους οικείους μου ότι είμαι άρρωστη »!

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία παρακάτω... που άφησε άφωνους τόσο τη Φαίη Σκορδά όσο και τον Γιώργο Λιάγκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved