Άγριες Μέλισσες: Λενιώ - Λάμπρος! Δες το φωτογραφικό υλικό από τον γάμο τους
Media

Άγριες Μέλισσες: Λενιώ - Λάμπρος! Δες το φωτογραφικό υλικό από τον γάμο τους

Άγριες Μέλισσες: Δείτε πού ακριβώς έγιναν τα γυρίσματα για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς. 

Τα γυρίσματα του γάμου έγιναν την Παρασκευή 5/2 στο μητροπολιτικό πάρκο Αντώνης Τρίτση στον πέτρινο ναό του Αποστόλου ή Αγίου Παύλου. Σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς ήταν εκεί καθώς έπρεπε να γίνουν δύο γυρίσματα γάμου αφού εκτός από της Ελένης και του Λάμπρου, εκεί γυρίστηκε και ο γάμος Βιολέτας με τον Μιλτιάδη.

Μεγάλοι απόντες ήταν ο Δούκας και η Μυρσίνη, οι οποίοι σεναριακά δεν θα έδιναν το «παρών» σε κανένα από τα δύο μυστήρια, ενώ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ανάμεσα στους καλεσμένους για τον γάμο της Ελένης θα βρίσκονται η μοντάμ Κούλα και ο Νώντας, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη, ο Γιάννος, τον οποίο θα δει σε όραμα!

Το νυφικό της Ελένης Σταμίρη όλο με δαντέλα, ακριβώς όπως ήταν και η μόδα εκείνης της εποχής, ,με μαζεμένα τα της μαλλιά και ελαφρύ μακιγιάζ.

Όσο για τα σατέν γοβάκια της νύφης, αυτά φέρουν την υπογραφή της Μυρτώς Κλιάφα του «Fairy Made, που πολλές φορές έχουμε δει δημιουργίες της στη σειρά. Φυσικά από το πλευρό της δεν θα λείπουν οι αδερφές της Δρόσω και Ασημίνα, ο Νικηφόρος η Ουρανία με τον Κυριάκο, ο Νέστορας, ο Άγγελος με τη Σοφούλα (θα τα έχουν, ξαναβρεί μέχρι τότε σύμφωνα με το σενάριο), η Ρίζω, αλλά και ο ενωμοτάρχης.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως η Ελένη θα φτάσει στην εκκλησία όπου θα την περιμένει ο Λάμπρος ντυμένος γαμπρός με τη συνοδεία κλαρίνου, όπως πρόσταζε παράδοση στην επαρχία και δη στη Λάρισα.

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved