GNTM: Έντονο παρασκήνιο με Καγιά - Ζενεβιέβ και Ζυγούλη! Τι συμβαίνει;
Media

GNTM: Έντονο παρασκήνιο με Καγιά - Ζενεβιέβ και Ζυγούλη! Τι συμβαίνει;

Η Κάτια Ζυγούλη στο GNTM 4;

Μπορεί οι φήμες να θέλουν τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά Κάτια Ζυγούλη να κάθεται στη θέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star «Greece’s Next Top Model», αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

H Βίκυ Καγιά, που έχει το γενικό πρόσταγμα στην παραγωγή, θα έκανε τα πάντα ώστε η εναλλακτική ενδυματολόγος Ζενεβιέβ, με τον «ψαρωτικό» χαρακτήρα της και το χιουμοράκι της, να παραμείνει δίπλα της. Αλλωστε είναι στενή της φίλη, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα τόσο γι’ αυτόν τον ρόλο όσο και για όλη την παραγωγή.

Και μπορεί να έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγο καιρό στον πλανήτη της TV η είδηση ότι η παραγωγή του «GNTM» βολιδοσκοπεί τη σύζυγο του Σάκη για μια θέση στην κριτική επιτροπή, όμως κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται, η Βίκυ Καγιά δεν θα το επιτρέψει, αλλά ούτε και η Κάτια θα έμπαινε σε κόπο για να το κάνει. Με τόσες υποχρεώσεις που έχει ως πολύτεκνη μητέρα μια τηλεοπτική υποχρέωση θα βάραινε ακόμη πιο πολύ το πρόγραμμά της.

Πάντως, η Κάτια Ζυγούλη δεν ήταν μια αυθαίρετη επιλογή για την παραγωγή του «GNTM».

Μπορεί η εκπομπή-ντοκιμαντέρ «Ιστορίες της μόδας» που είχε παρουσιάσει στην ΕΡΤ1 να είχε πατώσει, αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν μονοψήφια -3%, ακόμη και 2%- και να είχε ολοκληρωθεί σε τρεις κύκλους, όμως τη μόδα την ξέρει απέξω κι ανακατωτά, και η τυχόν παρουσία της στο «GNTM» θα ήταν καταλυτική. Ισως αυτό βέβαια να μην το ήθελε και η Καγιά, μια και ο κίνδυνος να της κλέψει τη δόξα ήταν ορατός!

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: Epsresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved