The Voice τελικός: Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας στο gossip-tv.gr
Media

The Voice τελικός: Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας στο gossip-tv.gr

The Voice τελικός: Εννέα διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας τα κατάφερε.

Νικήτρια στέφθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Το κορίτσι με την εξαιρετική εμφάνιση και την υπέροχη φωνή τα κατάφερε.

Η όμορφη Ιωάννα λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση, μίλησε στην κάμερα του gossip-tv.gr. Σοκαρισμένη και πολύ ευτυχισμένη, μίλησε για την εμπειρία της, τη συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο της όνειρο.


«Είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή. Ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει. Θα το ξανά έκανα από την αρχή. Είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανα την εποχή του κορονοϊού, διότι κράτησε πολύ παραπάνω. Υπήρχε πίεση αλλά ήταν πολύ ευχάριστο το κλίμα.», ήταν τα πρώτα λόγια μετά το τέλος του show.

Όσον αφορά στα σχέδια της μετά το παιχνίδι, εξομολογήθηκε στην κάμερα του gossip-tv: «Προς το παρόν είναι το δισκογραφικό συμβόλαιο στη μέση και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θέλω να κάνω παγκόσμια καριέρα. Είμαι λίγο φιλόδοξη, αυτό θέλω να καταφέρω. Τα όνειρα που έχω είναι να τελειώσει σύντομα η κατάσταση με τον κορονοϊό.».

Η καλύτερη συμβουλή που της έδωσε η coach της, Έλενα Παπαρίζου: «Να είμαι ο εαυτός μου και κάθε φορά προσπαθούσα να εστιάσω σε αυτό και να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο. Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί της.».

Τέλος στην ερώτηση αν δεν επέλεγε την Έλενα Παπαρίζου, ποιον από τους άλλους κριτές θα διάλεγε, απάντησε η Ιωάννα με μεγάλη ευκολία: «Τον Πάνο Μουζουράκη.»

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved