Έλενα Παπαρίζου: Η νίκη μετά από πέντε χρόνια στο Voice – Τι δήλωσε στο gossip-tv
Media

Έλενα Παπαρίζου: Η νίκη μετά από πέντε χρόνια στο Voice – Τι δήλωσε στο gossip-tv

The Voice τελικός: Μετά από πέντε χρόνια η Έλενα Παπαρίζου είχε τη χαρά να μοιραστεί τη νίκη της Ιωάννας Γεωργακοπούλου, παίκτρια της ομάδας της.

Η όμορφη τραγουδίστρια έλαμψε με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος συνηθίζει να ντύνει μοναδικά γυναικείες παρουσίες σε τέτοιες κορυφαίες τηλεοπτικές βραδιά.


Η Έλενα επέλεξε μια κρυστάλλινη ολοκέντητη μάξι τουαλέτα, διακοσμημένη με 400 χιλιάδες κρύσταλλα, σε δίχτυ και ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ.

H coach της Ιωάννας, η οποία στέφθηκε μεγάλη νικήτρια το βράδυ της Παρασκευής (12-02) στο σόου μουσικής, αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, μίλησε στην κάμερα του gossip-tv.

Ευτυχισμένη που η Ιωάννα κατάφερε με την υπέροχη φωνή της και την απίθανη εμφάνιση της να κερδίσει, μίλησε για την εμπειρία της, λέγοντας πως το σόου φέτος πραγματοποιήθηκε με πολύ σωστή οργάνωση και ασφάλεια λόγω κορονοϊού.

Παράλληλα η κούκλα, Έλενα Παπαρίζου, τόνισε πως σόχος της δεν ήταν να κερδίσει εκείνη ως coach αλλά τα παιδιά να αποκτήσουν μια παραπάνω εμπειρία.

Όλα όσα είπε αναλυτικά στο gossip-tv.gr

«Είχα την χαρά να είναι στην ομάδα μου είναι ένα κορίτσι με λαμπρό μέλλον. Θα ήθελα να δω ένα ντουέτο από τις δυο μεγάλες φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού. Της εύχομαι να είναι πάντα καλά, να αγαπάει αυτό που κάνει στην ζωή της, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της, όπως είμαι σε πολλά παιδιά.

Για μένα πιο σημαντικό δεν είναι το να κερδίσω εγώ. Το θέμα είναι τα παιδιά να παίρνουν πράγματα από εδώ και να συνεχίζουν. Το σημαντικό στο The Voice δεν είναι το να κερδίσεις, το σημαντικό είναι να κάνεις πράγματα μετά από το παιχνίδι.
Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Με διπλή ασφάλεια και προσοχή φέτος, οι χώροι είναι τεράστιοι, μπορούσαμε να κάνουμε πρόβες με μεγάλη άπλα.

Του Αγίου Βαλεντίνου θα είμαι λογικά σπίτι με τον αντρούλη μου. Θα αργήσουν να ανοίξουν τα μαγαζιά, αλλά όταν ανοίξουν θα γίνει της τρελής. Στην δεύτερη καραντίνα ζορίστηκα λιγότερο σε σχέση με την πρώτη, γιατί δούλευα!».

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved