Μουζουράκης στο gossip-tv: H απίστευτη ατάκα για την ήττα του, ο κορονοϊός και το μήνυμα αισιοδοξίας
Media

Μουζουράκης στο gossip-tv: H απίστευτη ατάκα για την ήττα του, ο κορονοϊός και το μήνυμα αισιοδοξίας

The Voice: Στην κάμερα του gossip-tv.gr μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης μετά το τέλος του σόου.

Ο coach και πολύ αγαπητός τραγουδιστής, με το χιούμορ που πάντα τον διακρίνει για μια ακόμη σεζόν ήταν το «καλύτερο» φάρμακο μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε.

Γιατί πάντα είναι αληθινός, αυθόρμητος και με αξεπέραστες ατάκες.

Αυτό το δέσιμο με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν το συναντά κανείς εύκολα και σίγουρα ένας λόγος που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά το Voice είναι και ο Πάνος Μουζουράκης.

Μιλώντας στην κάμερά μας, αναφέρθηκε σε όλο αυτό που έχει αλλάξει τη ζωή μας, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα του ενώ η ατάκα για την ήττα του είναι επική.

«Φέτος έφτασαν στον τελικό δυο φωνές που το άξιζαν και ανυπομονώ για δω και τη συνέχεια τους. Μετά τις τέσσερις ήττες που έχω φάει το έχω συνηθίσει , ξέρεις… άλλος τρώει το αγγούρι και ζορίζεται και άλλος δροσίζεται».

Όσο για το πώς επηρέασε ο κορονοϊός το σόου;

«Ήταν διαφορετικά, για εμάς ήταν καλύτερα γιατί μπορούσαμε να ακούσουμε καλύτερα χωρίς τον κόσμο. Έλειπε λίγο η ενέργεια του κόσμου. Οι πρόβες έγιναν με τα μέτρα αλλά ήταν ευχάριστο όλο. Δεθήκαμε ακόμη πιο πολύ, γιατί ήμασταν μια παρέα», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είναι μια περίοδος που δοκιμαζόμαστε, θα ήθελα πάρα πολύ να ανοίξουν οι μουσικές σκηνές αλλά και να μη γίνει αυτό πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved