Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία μετά τις βαριές κατηγορίες του Αλέξη Παππά ότι φλερτάρει
Media

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία μετά τις βαριές κατηγορίες του Αλέξη Παππά ότι φλερτάρει

Survivor: Χαμός στη μπλε ομάδα με τον Αλέξη Παππά να τα «χώνει» άσχημα στην Άννα Μαρία Βέλλη!

Ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης μετά την κίνησή τους να φύγουν κρυφά από την παραλία με προορισμό ξενοδοχείο της περιοχής και την ποινή που έλαβαν, δηλαδή μειωμένο φαγητό, έφεραν απίστευτες αποκαλύψεις στην παραλία με κόντρες να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς τα έβαλε με την Άννα Μαρία. Ο ηθοποιός άφησε αιχμές για τη σχέση που έχει αναπτύξει η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Είσαι η δίκαια της παρέας από ότι αποδεικνύεται. Το ότι είσαι δίπλα με το Νίκο από την πρώτη μέρα και έχεις έρθει τόσο κοντά και χαδάκια και κοιμάστε δίπλα-δίπλα το βράδυ, τι σε κάνει ως προς τον Άκη (τον φίλο της έξω από το survivor);».
Η Άννα Μαρία τόνισε: «Το οτι έχω έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο δεν σημαίνει ότι κάνω χαδάκια».

Λίγο αργότερα την είδαμε να ξεσπά σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες να λέει:

«Ο άνθρωπος μου με ξέρε αλλά έχουμε να μιλήσουμε πόσο καιρό, υπάρχει όλη αυτή η απόσταση, δεν είχε λόγο να πει αυτά τα ψέματα, εγώ ήρθα κοντά με τον Νίκο επειδή κάνουμε παρέα. Κοιμάμαι δίπλα του και τι έγινε; Γιατί το έκανε; Για να καλύψει τα δικά του λάθη. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ ούτε να τον κοιτάω, δεν θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ», είπε κλαίγοντας.

Δες τα βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved