Άγριες μέλισσες: Ένας χωρισμός και μια εγκυμοσύνη φέρνουν τα πάνω - κάτω στη σειρά!
Media

Άγριες μέλισσες: Ένας χωρισμός και μια εγκυμοσύνη φέρνουν τα πάνω - κάτω στη σειρά!

Άγριες μέλισσες: Ο Μάρκος, ο πατέρας του Αλέξη, είναι σοκαρισμένος από αυτό που μόλις είδε τη νύφη του να φιλάει έναν άλλον άντρα.

Αποφασίζει λοιπόν να μην αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους. Σκέφτεται να αποκαλύψει στον γιο του το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη μ τον Μελέτη, όμως για αρχή επιλέγει να ρωτήσει την ίδια τι ακριβώς συμβαίνει.

Η Πηνελόπη πρέπει από τη μία να δώσει εξηγήσεις στον πεθερό της και από την άλλη να προλάβει π εξελίξεις... Αποκαλύπτει λοιπόν στον Αλέξη τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Μελέτη. Μουδιασμένος, ο Αλέξης συνειδητοποιεί πως αυτή η ιστορία όχι μόνο δεν τέλειωσε, αλλά δεν πρόκειται να τελειώσει και ποτέ... Έτσι, διώχνει την Πηνελόπη από το σπίτι τους!

Τώρα στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη μία τρικυμία τον χωρισμό τη Πηνελόπης και του Αλέξη! Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια.

Οι Σεβαστοί βλέπουν ότι το πάθος ανάμεσα στα δυο ξαδέλφια μόνο δεν καταλάγιασε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φούντωσε περισσότερο. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, που όμως δείχνει αμετακίνητος στην απόφαση του να χωρίσει την Πηνελόπη.

Η ίδια, στο μεταξύ, ανακαλύπτει πως αλλάζει το σώμα της και συνειδητοποιεί πως έχει σημάδια εγκυμοσύνης και τρελαίνεται. Η Ρίζω ίσως κρύβει το κλειδί για το τι πραγματικά της συμβαίνει, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved