House of Fame: Έχασε 40 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος - Γνωρίστε τον Γιάννη Αρβανιτίδη
Media

House of Fame: Έχασε 40 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος - Γνωρίστε τον Γιάννη Αρβανιτίδη

House of Fame: Ο 28χρονος που εντυπωσίασε με το βίντεο γνωριμίας του...

Το House of Fame ήρθε στην Ελλάδα και έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το απόγευμα της Δευτέρας 15/2 οι συμμετέχοντες του νέου talent show έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις τηλεοπτικές κάμερες, μιλώντας για τον κοινό τους στόχο και την αγάπη τους για τη μουσική.

Η παραγωγή, προκειμένου να μας συστήσει καλύτερα τους συμμετέχοντες, είχε ετοιμάσει μικρά βίντεο, μέσα από τα οποία ο καθένας τους μιλούσε για την προσωπική τους ζωή, αλλά και το βιογραφικό τους, μέχρι τη στιγμή που δήλωσαν συμμετοχή στο House of Fame.

Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αρβανιτίδης, 28 ετών!

Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού. Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και, ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά. Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.

Μάθετε περισσότερα για τον Γιάννη Αρβανιτίδη στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved