Media

Το Καφέ της Χαράς: Η επική ατάκα της Λουιζίδου για τον Πώποτα που δεν περιμέναμε!

Το Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1

Θύμιζε reunion η επιστροφή σας στο πλατό του «Καφέ της Χαράς»;

«Όπως βρισκόμαστε με τους παλιούς μας συμμαθητές στο σχολείο. Αμηχανία για κάποιους που έχεις καιρό να τους δεις και πολλή χαρά και συγκίνηση».

Η μικρή τηλεοπτική σας κόρη ενηλικιώθηκε...

«Σε όλους μας έχει "γράψει" ο χρόνος, αλλά ως προς τα παιδιά ήταν πολύ συγκινητικό. Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρις Σκαρτσολιάς, από εκεί που ήταν τα παιδάκια που διάβαζαν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας για το σχολείο τους, τώρα είναι συνάδελφοι».

Στην πραγματική ζωή ταλαιπωρεί ο κορονοϊός, στο πλατό ο Περίανδρος Πώποτας;

«Σαν τον κορονοϊό κι αυτός. Ανθεκτικός μεταδοτικός».

Ταλαιπωρούσε τη Χάρο, ταλαιπωρεί και την κόρη της;

«Θα είναι σε βαρύ κάρμα. Δεν ξέρω, Και η Βόλια, ως γνήσια κόρη της Χαράς, το τσίγκλησε και το αναζωπύρωσε. Το Πωποτέικο και το Χασκέικο είναι μια σειρά που δεν έκανε τον κύκλο της. Ούτε όσον αφορά τα παιδιά ούτε τους γονείς, στον προηγούμενο κύκλο».

Εντέλει η Βόλια θα στραφεί στον Μάνο, το γιο του Πώποτα, ή τον παπά;

«Να το δούμε. Δεν πρόκειται να πω εγώ τι θα γίνει. Θα κάνω μόνη μου το... σπόιλερ;».

Και η θέση της μητέρας, Χαράς;

«Ενάντια είναι η Χαρά, το ίδιο και ο Πώποτας. Κανένας δεν θέλει να μπλέξει το παιδί του με το παιδί του άλλου, που υπήρξε ο μοιραίος στη ζωή του. Θέλουν να είναι από μακριά και αγαπημένοι. Ο Μάνος και η Βόλια έχουν ένα ισχυρό δέσιμο από μικρά και δεν είναι εύκολο να το φρενάρεις».

Τι αφουγκράζεστε από τον κόσμο;

«Ο κόσμος για το "Καφέ της Χαράς" έχει δείξει μόνο αγάπη. Αυτή η αγάπη κράτησε τη σειρά 15 χρόνια και της έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα δεύτερο κύκλο. Ακόμη και οι επαναλήψεις της σειράς σημείωναν υψηλές τηλεθεάσεις. Αυτός ο κόσμος μας περίμενε, μπορώ να πω, με ανοιχτές αγκάλες»,

Μήπως ο κόσμος δυσαρεστήθηκε με το φινάλε του πρώτου κύκλου;

«Σίγουρα, όταν η Χαρά έφευγε από το χωριό και δεν κατέληγαν μαζί με τον Περίανδρο. Εννιά στους δέκα μας ρωτούσαν; "θα το πάρεις το κορίτσι ή το αγόρι, να ησυχάσουμε;"».

Λαβωμένος ο κλάδος σας;

«Κανένας επαγγελματικός κλάδος δεν βγήκε αλώβητος από τον κορονοϊό, αλλά η δική μας περίπτωση είναι περισσότερο. Όσον αφορά το θέατρο, είναι σε παύση εδώ και ένα χρόνο», σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved