Γονίδης: Λιώσαμε - Δείτε τον να... νανουρίζει την κορούλα του με το νέο του τραγούδι
Media

Γονίδης: Λιώσαμε - Δείτε τον να... νανουρίζει την κορούλα του με το νέο του τραγούδι

Σταμάτης Γονίδης: Αυτό είναι το νέο τρυφερό βίντεο με τη μικρή του

Διανύει σίγουρα μια από τις πιο όμορφες φάσεις της προσωπικής του ζωής και η χαρά στο πρόσωπό του δεν κρύβεται με τίποτα.

Ο Σταμάτης Γονίδης λίγο πριν το φινάλε το 2020 καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα του, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι σα να γίνομαι ξανά νέος. Βέβαια και ήμουν εκεί. Δεν μπήκα μέσα, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και να περιμένω. Ήθελα να γίνει όπως γίνεται πάντα. Γέννησε φυσιολογικά χωρίς καισαρική. Γεννήθηκε 3,650. Μου μοιάζει πάρα πολύ και έχει μόνο τα χείλη της γυναίκας μου. Η Κατερίνα είναι πολύ ευτυχισμένη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του πετυχημένου τραγουδιστή.

Αμέσως οι θαυμαστές τους ευχήθηκαν για εκείνον και την οικογένειά του, μέσα από τα social media, μιας και η πανδημία έχει κρατήσει τον Σταμάτη Γονίδη μακριά από το κοινό του.

Αυτή τη φορά όμως, ο τραγουδιστής "ξαναχτύπησε" με νέα ανάρτηση, η οποία σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο Σταμάτης Γονίδης, έχοντας αγκαλιά την κορούλα του, απολαμβάνουν μαζί το νέο του τραγούδι.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved