Elif: Το σπίτι που μένει η Μελέκ πρόκειται να κατεδαφιστεί
Media

Elif: Το σπίτι που μένει η Μελέκ πρόκειται να κατεδαφιστεί

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η επίθεση της Ματσιντέ στο πρόσωπο του ξαφνιάζει τον Ταρίκ. Η Ματσιντέ είναι σίγουρη πως ο Ταρίκ είναι εχθρός της οικογένειάς της και φοβάται πως η κόρη της είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο.

Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της λέει πως πήγε στο νοσοκομείο, που είχε μεταφερθεί η Μελέκ μετά το ατύχημα καθώς και για ένα πλαστό έγγραφο. Ο Μουσταφά πλέον ξέρει πως η πιθανότητα να είναι ζωντανή η Μελέκ είναι μεγάλη.

Η Ματσιντέ τον συμβουλεύει να προσέχει τα βήματα που κάνει ο Ταρίκ. Η Ματσιντέ θέλει να μάθει ό,τι περισσότερο μπορεί και κάνει ερωτήσεις στη Χουμεϊρά για τον Ταρίκ. Θέλει να προστατέψει την κόρη της και το παιδί, που περιμένει.

Ο Σαφάκ επισκέπτεται ξανά τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Ο μικρός είναι ακόμη άρρωστος και ο Σαφάκ τον βοηθάει με τα μαθήματά του. Όταν φεύγει ο Σαφάκ, ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως θα ήθελε ο Σαφάκ να ήταν ο πατέρας του. Η Ζουλιντέ τον μαλώνει για αυτό, που είπε και ο μικρός δεν καταλαβαίνει γιατί θύμωσε η μητέρα του.

Ο Ταρίκ και η Ράνα είναι μαζί στην εταιρία και είναι πια βράδυ. Η Ράνα βλέπει κάποια κοσμήματα στο διαδίκτυο και ο Ταρίκ θέλει να τις τα κάνει δώρο. Η Ράνα ενθουσιάζεται. Το σπίτι που μένει η Μελέκ πρόκειται να κατεδαφιστεί και οι γείτονες της λένε πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνη διαμαρτύρεται και τους λέει πως θα μείνει εκεί να περιμένει την κόρη της.

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ελίφ και η μικρή μόλις έχει ξυπνήσει από ένα όνειρο, που είδε σχετικά με τη μητέρα της. Είναι πολύ λυπημένη. Η Σουρεϊγιά της λέει πως έχει να κάνει κάποιες εξωτερικές δουλειές και αν θέλει μπορεί να την πάρει μαζί της και να φάνε σάντουιτς στην παραλία.

Η Ελίφ ξετρελαίνεται με την ιδέα και θυμάται πως και με τη μητέρα της πήγαιναν στην παραλία. Σκέφτεται πως ίσως η μητέρα της είναι εκεί και την αναζητά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved