Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που θα είναι σίγουρα άνετος για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα! Εκπλήξεις, εντάσεις, αλλά και μια αιφνίδια αποχώρηση, ξάφνιασαν τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Chris Σταμούλης, φανερά ενοχλημένος με την ομάδα του, δήλωσε στην κάμερα: «Αν υπάρχουν κάποιες δουλειές στην καλύβα που μπορώ να τις μοιραστώ με τα άλλα παιδιά, θα τις κάνω. Από εκεί και πέρα, νιώθω ότι πλέον παίζω για τον εαυτό μου και η ομάδα μου δεν είναι η μπλε ομάδα. Η νέα ομάδα μου, είμαστε εγώ και ο Αλέξης».

Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου συνάντησε τους συμπαίκτες της, ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor 4.

«Πέρα από τις εξετάσεις που έκανα στο νοσοκομείο, είδαμε πως σε αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να γίνω ποτέ καλά, οπότε ήρθαμε σε μία κατάληξη στο ότι δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην παραλία για το αγώνισμα ασυλίας.

Εκεί, ο Γιώργος Λιανός συζήτησε μαζί τους όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ έδωσε στη Σοφία Μαργαρίτη την απάντηση που τόσο πολύ περίμενε. Να θυμίσουμε πως η παίκτρια του Survivor δεν μπορούσε να αγωνιστεί, μετά από απόφαση των γιατρών.

Οι γιατροί, έπειτα από συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής, αποφάσισαν να πως η κατάσταση της υγείας της είναι πλέον ομαλή, δίνοντας έτσι στη Σοφία την ευκαιρία να παραμείνει στο Survivor 4.

Μπλε και κόκκινοι, αγωνίστηκαν ξανά με τους πρώτους να σημειώνουν άλλη μια ήττα σε αγώνισμα ασυλίας.

Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους μπλε παίκτες. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Πάνος Καλίδης.

Το συμβούλιο του νησιού.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, εκεί όπου και συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις μαζί με τον Γιώργο Λιανό. Σειρά είχε η ψηφοφορία με τους κόκκινους παίκτες να βρίσκονται εκεί απλά ως θεατές.

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης από την μπλε ομάδα; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved