Απίστευτο! Η Καραβάτου έπαιξε χιονοπόλεμο έξω από το στούντιο με ψηλοτάκουνες γόβες
Media

Απίστευτο! Η Καραβάτου έπαιξε χιονοπόλεμο έξω από το στούντιο με ψηλοτάκουνες γόβες

Στη φωλιά των Κου Κου: Δείτε όσα έγιναν έξω από το πλατό της εκπομπής - Αποκλειστικό βίντεο

Η έντονη χιονόπτωση και στην Αττική, χάρισε σε όλους ένα εντυπωσιακό τοπίο στο οποίο μάλιστα οι περισσότεροι θέλησαν να φωτογραφηθούν.

Από νωρίς το πρωί, τα social media γέμισαν με φωτογραφίες από χιονισμένα τοπία και δρόμους των Αθηνών. Οι εκπομπές του Star, βγήκαν κανονικά στο αέρα, δίνοντας φυσικά προτεραιότητα στην έντονη χιονόπτωση, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές εικόνες απ΄όλη τη χώρα.

Και μπορεί μέσα στο πλατό το κλίμα να ήταν ζεστό και ιδανικό για όλους, ωστόσο η πρωινή παρέα του Star δεν αντιστάθηκε στα παιχνίδια του χιονιά. Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αλλά και οι συνεργάτες της εκπομπής, "Στη Φωλιά των Κου Κου", βγήκαν εκτός πλατό, παίζοντας χιονοπόλεμο.

Θαρραλέα η Κατερίνα Καραβάτου, βγήκε στον εξωτερικό χώρο από όπου και βρίσκεται το στούντιο της εκπομπής, χωρίς μπουφάν και φορώντας τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Δίπλα της ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, με την παρουσιάστρια να στηρίζεται επάνω του, προκειμένου μη χάσει την ισορροπία της.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved