Elif: Ο Ταρίκ θα βγάλει από τη μέση την πεθερά του;
Media

Elif: Ο Ταρίκ θα βγάλει από τη μέση την πεθερά του;

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Κερέμ ρωτάει τη Φιλίζ που είναι ο Ταρίκ και εκείνη του λέει πως έφυγε μετά από ένα τηλεφώνημα, που δέχθηκε από κάποιον άντρα με το όνομα Σαφέτ. Ο Κερέμ δεν έχει ακούσει ξανά αυτό το όνομα στην εταιρία και υποψιάζεται τις κινήσεις του γαμπρού του.

Ο Ταρίκ συναντάει τον άντρα και παίρνει από αυτόν κάτι χάπια. Ο άντρας του λέει πως τα χάπια είναι αποτελεσματικά και δεν αφήνουν ίχνη. Τα χάπια είναι δηλητηριώδη και αν κάποιος τα πάρει σε λίγες μέρες θα πάθει καρδιακή προσβολή.

Η Χουμεϊρά εξομολογείται στη Ματσιντέ τους φόβους της πως δεν θα είναι καλή μητέρα. Η Ματσιντέ την καθησυχάζει και της λέει πως πιστεύει στις ικανότητές της. Το μόνο που φοβάται η Ματσιντέ είναι οι πράξεις του Ταρίκ. Η Ελίφ ζητάει άδεια να πάει βόλτα με τη Σουρεϊγιά και η Βιλντάν το απαγορεύει. Ο Ταρίκ δείχνει τα χάπια στη Βιλντάν και της ζητάει να τα δώσει κρυφά στη Ματσιντέ.

Η Βιλντάν δεν καταλαβαίνει το λόγο και ο Ταρίκ της λέει πως θα την κάνουν να νιώσει καλύτερα. Η Βιλντάν δεν θέλει να το κάνει αλλά ο Ταρίκ την πιέζει και της λέει πως τα χάπια απλά θα την ηρεμήσουν. Η Βιλντάν όμως αρνείται να το κάνει γιατί καταλαβαίνει πως αυτά τα χάπια είναι επικίνδυνα και του λέει πως δεν θέλει να γίνει δολοφόνος. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι για να πάρει την απάντηση του Βεϊσέλ στην πρότασή της.

Είναι έτοιμη να πει την αλήθεια στην Τουλάι για την απόλυση του Βεϊσέλ και εκείνος την αποτρέπει την τελευταία στιγμή. Ο Βεϊσέλ λέει στη Λεμάν πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που του ζητάει αλλά όταν εκείνη του λέει πως θα βγάλει και εκείνος χρήματα, το ξανασκέφτεται και δέχεται να εισπράττει τα ενοίκια. Εκείνη του δίνει μια λίστα με τις ιδιοκτησίες της και ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως η Λεμάν είναι πραγματικά πλούσια.

Ο Ταρίκ αλλάζει την τακτική του με τη Βιλντάν. Συμπεριφέρεται σαν να έχει αισθήματα για εκείνη και της ζητάει να αποδείξει το ίδιο. Η Βιλντάν δεν μπορεί να αντισταθεί. Η Χουμεϊρά καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα της. Ο Ταρίκ ανησυχεί γιατί σκέφτεται πως αν η Χουμεϊρά ρωτήσει τη Ματσιντέ ποιο είναι το πρόβλημά της, αυτό ίσως τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες.

Ξέρει πως πρέπει να φέρεται ευγενικά στη γυναίκα του μέχρι να βγάλει από τη μέση την πεθερά του. Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως έχει μια έκπληξη για εκείνη και της δίνει τα σκουλαρίκια, που είχε αγοράσει για τη Ράνα. Η Χουμεϊρά τρελαίνεται από τη χαρά της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved