Survivor: Κόκκινοι και Μπλε εναντίον του Αλέξη Παππά - Απίστευτες ατάκες!
Media

Survivor: Κόκκινοι και Μπλε εναντίον του Αλέξη Παππά - Απίστευτες ατάκες!

Survivor: Άλλο ένα δυνατό επεισόδιο ξεκίνησε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο στόχαστρο βρέθηκε και σήμερα ο Αλέξης Παππάς ύστερα από το περιστατικό που έλαβε στο Συμβούλιο στο χθεσινό επεισόδιο.

Ένας απίστευτος καυγάς, άνοιξε στο Συμβούλιο του νησιού με πρωταγωνιστές, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Αλέξη Παππά.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του ηθοποιού για τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του. Μάλιστα η Άννα Μαρία τόνισε πως o Αλέξης Παππάς πιστεύει πως οι γυναίκες του ριάλιτι φλερτάρουν τα αγόρια, προκειμένου να μην τις ψηφίσουν.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε σήμερα με τους παίκτες των δυο ομάδων να παίρνουν θέση και να εκφράζουν την δική τους άποψη για τον Αλέξη Παππά.

Όλοι οι παίκτες τάχθηκαν εναντίον τους, κρίνοντας αυστηρά τα όσα είπε ο ηθοποιός. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος είπε: «Στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Στεναχωρήθηκα πραγματικά για τον Αλέξη. Δεν τα λες αυτά στις γυναίκες.».

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Στεναχωρήθηκα με όσα είπε ο Αλέξης, σοκαρίστηκα και είναι και η πρώτη φορά στο παιχνίδι που συμφωνώ με τον Τριαντάφυλλο.».

Η Μαριλένα έκανε λόγο για τις αξίες των ανθρώπων και παραδέχτηκε πως η υποψηφιότητα ήταν μονόδρομος.

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς εξομολογήθηκε πως πιστεύει ότι οι Κόκκινοι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, καθώς φέρνει τις περισσότερες νίκες στην ομάδα του και θέλουν να τον διώξουν από το παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία από την άλλη, έβαλε… το κερασάκι στην τούρτα, λέγοντας: «Δε ξέρω γιατί δεν χειροκρότησα χθες τον Κώστα Παπαδόπουλο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και οι δυο ομάδες ήταν εναντίον του. Όσο κι αν θέλει να μην το παραδεχτεί ο Αλέξης, τίποτα δεν κρύβεται από τον ήλιο!».

Δείτε τα βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved