Λύγισε ο Μπουρδούμης: «Δεν πρόλαβα να πω αυτά που ήθελα στον αδελφό μου. Έφυγε γρήγορα»
Media

Λύγισε ο Μπουρδούμης: «Δεν πρόλαβα να πω αυτά που ήθελα στον αδελφό μου. Έφυγε γρήγορα»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον αδερφό του που «έφυγε» νωρίς.

Ο αδελφός του «έφυγε» την εποχή που έπαιζε στην «Όπερα της πεντάρας».

Ο ηθοποιός τόνισε: «Ήταν ένα καλοκαίρι που περιμέναμε τον αδελφό μου γιατί ήταν πολύ άρρωστος με καρκίνο. Τελευταία φορά τον είδα και μετά ταξίδεψα στην Κρήτη. Είμαι στα Χανιά και χτυπάει το κινητό πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή και βλέπω τον αδελφό μου και καταλαβαίνω αμέσως. Προς τιμήν του παραγωγού και του σκηνοθέτη μου είπαν να μην κάνω την παράσταση. Έπρεπε να παίξω. Το άγχος το είχαν οι άλλοι. Εγώ λίγο ταξίδευα, σαν να αφιέρωνα».

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης είπε: «Πρόλαβες να πεις στον αδελφό σου αυτά που ήθελες;».

Και απάντησε: «Όχι. Με τον αδελφό μου τον Κώστα είχαμε μια κακή σχέση τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους. Δεν πρόλαβα».

Και ρωτήθηκε: «Τι θα ήθελες να του πεις;»

Ο Αλέξανδρος είπε συγκινημένος: «Θα ήθελα να του πω ένα σ’ αγαπώ…»

Και υπογράμμισε: «Έφυγε γρήγορα. Είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, είχαμε 13 χρόνια διαφορά, ήταν από τον πρώτο γάμο της μητέρας μου ήρθαμε κοντά πολύ αργότερα. Μετά υπήρχε μια κακή οικογενειακή σχέση και στη συνέχεια και με μένα. Νομίζω ότι θα ήθελα να τα είχαμε βρει αλλά δεν τα βρήκαμε. Ήμουνα πολύ θυμωμένος. Τώρα θα είχα βάλει νερό στο κρασί μου. Για κάποια χρόνια είχα τύψεις. “Πες το με τη σκέψη”. Δεν χρειάστηκα βοήθεια γιατί είχα πάντα αποκούμπι το θέατρο και τη δουλειά. Ήταν μια άλλη εποχή, υπήρχε μια φούσκα που είχαμε μπει και μεις μέσα. Βοήθεια ζήτησα τα τελευταία χρόνια για τον εαυτό μου με ψυχοθεραπεία. Είπα “έχω θέμα, δεν μπορώ να λέω ψέματα στον εαυτό μου”. Υπήρχαν πράγματα που δεν εξωτερίκευα και τα κάλυπτα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved