House of Fame: Δεν θα γίνει το πρώτο live του νέου ριάλιτι και αυτός είναι ο λόγος
Media

House of Fame: Δεν θα γίνει το πρώτο live του νέου ριάλιτι και αυτός είναι ο λόγος

House of Fame: Μπορεί το πρώτο live να ήταν προγραμματισμένο να γίνει κανονικά όμως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Οι σπουδαστές ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Κάθε βδομάδα θα βλέπουμε το live από το οποίο θα αποχωρεί κι ένας παίκτης.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο λόγος είναι η κακοκαιρία και η «Μήδεια» που έχει κάνει την επέλασή της και από την Αθήνα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα αλλά και αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Όπως μας είπε άνθρωπος μέσα από το κανάλι, λόγω της κακοκαιρίας, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν κάποιες απαραίτητες εργασίες με αποτέλεσμα το live να πάρει αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.
Ήδη, ο ΣΚΑΙ στο πρόγραμμά του στο επίσημο site του έχει αντικαταστήσει το Live του House of Fame με ξένη ταινία.

Δείτε το στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved