Elif: Η Μελέκ πρέπει να φύγει από το παλιό σπίτι, όπου είχε βρει καταφύγιο γιατί θα το γκρεμίσουν
Media

Elif: Η Μελέκ πρέπει να φύγει από το παλιό σπίτι, όπου είχε βρει καταφύγιο γιατί θα το γκρεμίσουν

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη και ο Κερέμ της λέει πως αν της αρέσει τόσο στην παραλία, θα έρχονται συχνά. Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως ο Κερέμ πήγε βόλτα με τη Σουρεϊγιά και την Ελίφ και είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται ότι ίσως κάτι υπάρχει ανάμεσα στους δύο νέους.

Ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον επισκέπτεται στο γραφείο του και του δίνει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Του λέει πως ο Γιαχιά, ο άντρας που έβαλε να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Γιουσούφ, έσωσε μια γυναίκα μετά το ατύχημα και τη φρόντισε. Ο Ταρίκ σκέφτεται πως αυτή η γυναίκα είναι η Μελέκ αλλά έχει σκοτώσει τον Γιαχιά και δεν μπορεί να μάθει που είναι η Μελέκ τώρα.

Μια ανάμνηση από το παρελθόν προκαλεί τον θυμό της Σουρεϊγιά και την αμηχανία του Κερέμ. Η κοπέλα του ζητάει εκνευρισμένη να επιστρέψουν σπίτι αλλά η Ελίφ τους ζητάει να μείνουν λίγο ακόμα και δεν μπορούν να της χαλάσουν το χατίρι. Η Μελέκ πρέπει να φύγει από το παλιό σπίτι, όπου είχε βρει καταφύγιο γιατί θα το γκρεμίσουν. Η Μελέκ αντιστέκεται και οι εργάτες τη βγάζουν έξω.

Εκείνη φωνάζει και μιλάει για την κόρη της αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία. Η Ζουλιντέ περνάει από εκεί και βλέπει τη Μελέκ να κλαίει. Η Ζουλιντέ τη λυπάται και της κάνει εντύπωση πως μια τόσο ωραία γυναίκα είναι σε αυτή την κατάσταση. Η Μελέκ μιλάει συνεχώς για την κόρη της. Ο Σαφάκ σκέφτεται τη Ζουλιντέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved