Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φινάλε στη ζωή των αδερφών Σταμίρη – Έρχεται η κάθαρση!
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φινάλε στη ζωή των αδερφών Σταμίρη – Έρχεται η κάθαρση!

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά με τη δυνατή πλοκή, τις καταιγιστικές εξελίξεις, τις συγκλονιστικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική, θα μας καθηλώσει αφού μέχρι το φινάλε της θα παρακολουθήσουμε τις πιο δυνατές στιγμές με ένταση, συγκίνηση, αποκαλύψεις και γεγονότα που δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό μας.

Ούτε οι ίδιοι οι σεναριογράφοι γνωρίζουν αν και πότε θα ρίξει οριστικά αυλαία η σειρά. Η άποψη των ηθοποιών σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει στις συνεντεύξεις τους είναι πως θα ήθελαν έναν τρίτο κύκλο, χωρίς αυτό ωστόσο να «κουράσει» το τηλεοπτικό κοινό και να παραμείνει νούμερα ένα στην προτίμησή του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως είτε φέτος τελειώσει είτε δούμε έναν ακόμη κύκλο η σειρά έχει να μας χαρίσει ανεπανάληπτες σκηνές.

Με ένα φόνο ξεκίνησε και με «κάθαρση» θα τελειώσει.

Αυτό γιατί κάποια στιγμή οι ηρωίδες πρέπει να λυτρωθούν αφού καμία από τις τρεις, Δρόσω, Λενιώ, Ασημίνα δεν είδε τη ζωή της να της χαρίζει απλόχερα την ευτυχία.

Η Λενιώ, βασανίζεται από την πρώτη κιόλας ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Φόνος, βιασμός, βασανιστήρια, ξύλο, τύψεις κι ένας έρωτας ανεκπλήρωτος.

Η Ασημίνα προδομένη και με το φόβο πως θα μείνει μόνη αν και εφόσον η αδερφή της, Δρόσω αποφασίσει να της πάρει τον μικρό Σέργιο.

Τέλος, η Δρόσω δυστυχισμένη με τις επιλογές της και με την ελπίδα πως ο τελευταίος έρωτάς της, ο Κωνσταντής θα είναι αυτός που θα της χαρίσει αυτό που κανείς δεν είχε καταφέρει.

Ποιο θα είναι όμως το φινάλε τους;

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παίρνουν τον μικρό Σέργιο και πηγαίνουν στο Παρίσι μακριά από όλους και από όλα. Όλα αυτά με την βοήθεια της Ανέτ που θα τους δώσει το σπίτι της. Τα γεγονότα όμως θα τους φέρουν πίσω στο Διαφάνι κακήν κακώς. Κι εκεί έρχεται το οριστικό τέλος στο γάμο τους.

Η Λενιώ με τον Λάμπρο φτάνουν επιτέλους στο γάμο αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή έχουμε ακόμη να δούμε πολλές εξελίξεις.

Τέλος, η Δρόσω από τη στιγμή που η Ασημίνα χωρίζει επίσημα από τον Νικηφόρο, παντρεύεται τον Κωνσταντή. Οι δυο αδερφές Δρόσω και Ασημίνα συμμαχούν και μεγαλώνουν μαζί τον μικρό Σέργιο.

Όλα αυτά βέβαια, μπορεί να ανατραπούν καθώς οι σεναριογράφοι της σειράς είναι... απρόβλεπτοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved