The Voice: Η νικήτρια Ιωάννα Γεωργακοπούλου, το ρετρό στιλ και η φωτό που δεν θα την αναγνωρίσεις
Media

The Voice: Η νικήτρια Ιωάννα Γεωργακοπούλου, το ρετρό στιλ και η φωτό που δεν θα την αναγνωρίσεις

The Voice τελικός: Εννέα διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας τα κατάφερε.

Νικήτρια στέφθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Το κορίτσι με την εξαιρετική εμφάνιση και την υπέροχη φωνή τα κατάφερε και έλαμψε ανάμεσα στους δεκάδες συμμετέχοντες.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει. Θα το ξανά έκανα από την αρχή. Είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανα την εποχή του κορονοϊού, διότι κράτησε πολύ παραπάνω. Υπήρχε πίεση αλλά ήταν πολύ ευχάριστο το κλίμα.», ήταν τα πρώτα λόγια μετά το τέλος του show.

Η 19χρονη διαγωνιζόμενη μάγεψε τους coaches με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά τους είχε συγκινήσει παράλληλα με την προσωπική της ιστορία

Η όμορφη Ιωάννα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού.

Η Ιωάννα, η οποία διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη νόσο πριν τέσσερα χρόνια, είχε δηλώσει στην κάμερα: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι».

Τo Instagram της δεν είναι «πλούσιο» ακόμη τουλάχιστον, όμως οι φωτογραφίες της είναι σκέτος παράδεισος. Το στιλ της απίθανο, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα 19χρονο κορίτσι βγαλμένο όμως από άλλη εποχή.

Ρέτρο μίνι πουά φορέματα, φλοράλ πουκάμισα, tie-dye φόρμες, οversized hoodies και άλλα υπέροχα σύνολα συνδυασμένα με μεγάλα και ιδιαίτερα κοσμήματα. Όσο για το φανταστικό στιλ στα μαλλιά της;

Δεν ήταν πάντα έτσι φυσικά!

Δες την σε μια φωτό με μακριά μαύρα μαλλιά… σχεδόν αγνώριστη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved