Μεσάνυχτα:Συγκλονιστική περιγραφή:Έτσι γνώρισε ο ηθοποιός τον θεατράνθρωπο που κατήγγειλε για βιασμό
Media

Μεσάνυχτα:Συγκλονιστική περιγραφή:Έτσι γνώρισε ο ηθοποιός τον θεατράνθρωπο που κατήγγειλε για βιασμό

Μεσάνυχτα: Αυτή την Τετάρτη (17/2), η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή της στον ALPHA το πρόσωπο των ημερών.

Ο 40 ετών σήμερα Βασίλης είναι ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστού θεατράνθρωπου και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την προσωπική του ιστορία.

«Λείπω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και γύρισα στην Ελλάδα. Θα γύριζα τη γη και τον ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Ήθελα να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και όχι να το καταγγείλω στα social media. Τα τελευταία χρόνια μου είχε δημιουργηθεί πάρα πολύ η ανάγκη να το μοιραστώ και είχα πει στους φίλους μου την ιστορία για να τη διαδώσουν. Έψαχνα ανθρώπους που να έχουν ζήσει τα ίδια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.


Αμέσως μετά, περιέγραψε πώς έγινε η γνωριμία του με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, σε ηλικία μόλις 15 ετών.

«Πήγαμε σε μία παράσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της παράστασης ο θεατράνθρωπος αυτός ένιωθα ότι με κοιτούσε. Κολακεύτηκα, ενθουσιάστηκα και μου δημιουργήθηκε η απορία αν ήταν μέρος του ρόλου ή αν όντως με κοιτάει. Όταν τελείωσε η παράσταση, πήγαμε στα παρασκήνια να συγχαρούμε και να γνωρίσουμε τους συντελεστές, με είδε και μια διάλεξε. Μου είπε "έλα εσύ εδώ" και όντως πήγα κι έκατσα δίπλα του. Εκείνη την ώρα ένιωσα πάρα πολύ ξεχωριστός. Νόμιζα ότι κατάλαβε πως έχω ταλέντο και το είδα σαν ευκαίρια. Ειδοποίησα τους συμμαθητές μου και την καθηγήτρια ότι θα μείνω παραπάνω γιατί θέλει να μου μιλήσει ο ηθοποιός και είπα ένα ψέμα ότι θα έρθει η μητέρα μου αργότερα να με πάρει», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Στο τέλος της συζήτησής μας -ήταν μπροστά κι άλλη ηθοποιός της παράστασης που περιφερόταν- με ρώτησε αν θέλω αυτόγραφο. Εγώ του απάντησα όχι, δεν ένιωθα την ανάγκη ότι είναι κάτι να μου υπογράψει κάποιος ένα αυτόγραφο. Αυτός τότε γύρισε το αυτόγραφο και μου έγραψε το σταθερό του τηλέφωνο και μου είπε να τον πάρω την επόμενη ημέρα τηλέφωνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved