Τα Φιλαράκια: Το απίστευτο λάθος σε σκηνή που εντόπισε χρήστης του Tik Tok!
Media

Τα Φιλαράκια: Το απίστευτο λάθος σε σκηνή που εντόπισε χρήστης του Tik Tok!

Τα Φιλαράκια: Μόνο ένας φανατικός θαυμαστής της σειράς θα μπορούσε να διακρίνει αυτό το λάθος.

Η επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση πριν από περίπου 27 χρόνια στις οθόνες μας.

Η σειρά απέκτησε πολύ σύντομα φανατικό κοινό και οι τηλεθεατές την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, όσο και σε άλλες ταινίες και σειρές τα… «γατόνια» - φανατικοί θεατές εντοπίζουν κάποια σκηνοθετικά λάθη που γίνονται κατά περιόδους.

Έτσι έγινε και με «Τα Φιλαράκια», όπου κι εκεί έχουν λάθη, τα οποία η παραγωγή έχει αφήσει να προβληθούν και κατά καιρούς τα έχουμε δει γραμμένα σε εκπομπές και sites. Το τελευταίο λάθος που ανακαλύφθηκε στην συγκεκριμένη σειρά έχει να κάνει με τον μπαμπά του Ρος και της Μόνικα Γκέλερ.

Στο 18ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, βλέπουμε «Τα φιλαράκια» να βρίσκονται και διασκεδάζουν στο πάρτι των 35 χρόνων γάμου του Τζακ και της Τζούντι Judy, με το ζευγάρι να έχει πει σε όλους τους φίλους τους ότι ο Ρος και η τότε έγκυος Ρέιτσελ ήταν παντρεμένοι.

Σε μια σκηνή, το ζευγάρι μιλάει στους γονείς του Ρος, Τζακ και Τζούντι, αλλά όταν η σκηνή σταματά στον Ρος και τη Ρέιτσελ, ο Τζακ φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από κάποιον εντελώς διαφορετικό άνδρα.

Τότε ένας «δαιμόνιος» χρήστης του Tik Tok ανέβασε την σκηνή στο λογαριασμό του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ποιος είναι αυτός; Σε όλα τα χρόνια που βλέπω τα "Φιλαράκια", πώς δεν είχα παρατηρήσει ποτέ αυτόν τον τύπο πριν;».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved