Ρουκ Ζουκ: Το ακαταλαβίστικο τατουάζ που... τρέλανε την Ζέτα Μακρυπούλια!
Media

Ρουκ Ζουκ: Το ακαταλαβίστικο τατουάζ που... τρέλανε την Ζέτα Μακρυπούλια!

Ρουκ Ζουκ: Αυτός ο παίκτης κατάφερε να… κάψει την Ζέτα Μακρυπούλια!

To Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των τηλεθεατών κυρίως των νεανικών ηλικιών.

Το παιχνίδι σημειώνει καθημερινά μεγάλα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης της AGB. Η χημεία της παρουσιάστριας με τους παίκτες είναι μοναδική και ένα από αυτό είναι η συνταγή επιτυχίας αυτής της εκπομπής.

Τα ευτράπελα στο Ρουκ Ζουκ δεν έχουν τέλος, καθώς καθημερινά οι εκάστοτε παίκτες αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο μαζί με την σκέψη τους και οι αντιδράσεις της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ταυτόχρονα επικές.

Έτσι έγινε και με έναν πρόσφατο παίκτη που παρακολουθήσαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ο οποίος κατάφερε να… κάψει την Ζέτα!

Η Ζέτα τον ρώτησε για το τατουάζ που έχει κάνει ο παίκτης και η απάντηση που έλαβε την… τρέλανε! Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είδε μια νοιτή γραμμή που ξεκινούσε από το ένα χέρι και κατέληγε στο άλλο, ρώτησε τον παίκτη να της το εξηγήσει και εκείνος απάντησε: «Ο αφαιρετικός προσδιορισμός του αριθμητικού γράμματος Π του 3,14 που φανερώνει την μη ολοκλήρωση του τετραγωνισμού του κύκλου, σε απεικόνιση πάνω στο ανθρώπινο κορμί».

«Τι λέει παιδιά; Τι είπε;», ανέφερε, μένοντας έκπληκτη η Ζέτα Μακρυπούλια!

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved