Το Καφέ της Χαράς: Νίκος Ψαρράς: «Ο Ιάσωνας ζητάει τη Χαρά σε γάμο»
Media

Το Καφέ της Χαράς: Νίκος Ψαρράς: «Ο Ιάσωνας ζητάει τη Χαρά σε γάμο»

Το Καφέ της Χαράς: Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Είναι καλή παρέα φέτος η τηλεόραση...

«Για όλους μας. Και καλή παρέα είναι και έχει αρχίσει να θυμίζει ξανά την καλή εποχή ΐΠ5 τηλεόρασης. Χαιρόμαστε όλοι... Ριάλιτι και λοιπές εκπομπές υπήρξαν το μονοπώλιο για πολλά χρόνια. Πόσες εκπομπές μαγειρικής να δει κανείς πια και πόσους τραγουδιστές θα βγάλει η Ελλάδα; Και το πιο λυπηρό είναι πως από όλους αυτούς που πηγαίνουν δεν γίνονται τραγουδιστέ. Σίγουρα, για να υπάρχουν στην τηλεόραση, υπάρχει και μια μερίδα του κοινού που θέλει να της δει. Δεν μπορεί να υπάρχει όμως μόνο αυτό! θα πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη βεντάλια επιλογών, θα υποστηρίξω τη δουλειά μου. όχι μόνο για το κομμάτι της υποκριτικής αλλά και για τον κόσμο που δουλεύει πίσω από τις κάμερες, που είναι μεγαλύτερος από εμάς τους ηθοποιούς. Ευτυχώς που φέτος υπάρχει η τηλεόραση».

Και το κοινό έχει αναγνωρίσει αυτή την προσπάθεια.

«Πολύ ευχάριστο αυτό. Ακόμα και η ΕΡΤ δίνει μια σπουδαία παρουσία φέτος. Χρόνια τους έλεγα πως με το υλικό που έχουμε θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα».

Εξαιρετική είναι όμως και η δική σας παρουσία φέτος. Από το ένα φοβερό χωριό της τηλεόρασης, στο άλλο! Πρώτα απ' όλα, του ήρωα σας δεν του άρεσε το Διαφάνι;

«Του Σταμάτη του άρεσε το Διαφάνι. Ο Σταμάτης όμως δεν άρεσε στο Διαφάνι. Ήθελα πολύ να μείνει αλλά τέτοιος που ήταν. δεν υπήρχε χώρος. Ωστόσο, δεν ήταν ένας ρόλος-κλειδί για να μείνει στις "Άγριες μέλισσες", αλλά ένας ήρωας για να τονώσει τη Βιολέττα και να μπλεχτεί στην υπόθεση Νικηφόρου και Ασημίνας σχετικά με το μωρό. Η αλήθεια είναι πως ο Σταμάτης ήταν αρνητικός χαρακτήρας και γι αυτό εγώ προσπάθησα προς το τέλος και να τον συγκινήσω και να τον δικαιολογήσω λίγο.

Οι "Μέλισσες" ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, δούλεψα με φίλους που αγαπώ χρόνια, αλλά τελείωσε. Και ενώ ήλπιζα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσω πως επιστρέφει ο Σταμάτης, δεν έγινε ποτέ». Ούτε θα γίνει;

«Αν συνεχιστεί και τρίτη χρονιά, ίσως... Το θέμα όμως είναι πως πριν τις "Άγριες μέλισσες", το τηλέφωνο είχε χτυπήσει για το "Καφέ της Χαράς". Με είχαν πάρει από τον Απρίλη για τον ρόλο του Ιάσονα. Αμέσων είχα απαντήσει θετικά. Μέσα από το "Καφέ" ξαναθυμήθηκα τον τρόπο που δουλεύαμε παλιά στα σίριαλ. Μονοκάμερο, ένα επεισόδιο την εβδομάδα και χρόνος για προβεί... Πολλοί ωραίοι οι άνθρωποι λοιπόν και στο Κολοκοτρωνίτσι».

Εκεί τον Ιάσονα, σε σχέση με τον Σταμάτη, θα τον αγαπήσουν...

«Στην αρχή. Μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα...».

Ο Ιάσωνας ποιος είναι;

«Έρχεται για λίγα επεισόδια. Είναι σε σχέση με τη Χαρά εδώ και πολλά χρό­νια, μάλιστα θα τη ζητήσει και σε γάμο και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ξενοδοχειακή μονάδα».

Ετοιμάζονται δηλαδή να παντρευ­τούνε στο Κολοκοτρωνίτσι; «Ναι. όμως αυτός έχει ένα κρυμμένο χαρτί το οποίο και ανακαλύπτεται, που είναι μελανό και σκοτεινό και δυστυχώς βάσει αυτού έρχονται όλα τούμπα. Ο γάμος δεν θα προλάβει να γίνει».

Ετοιμάζετε κάτι θεατρικό; «Δυστυχώς όχι, δεν υπήρχε το θέατρο στη ζωή μου. Ήταν μόνο τηλεοπτικές οι προτάσεις μου φέτο5. Πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολο ταυτόχρονα, καθώς έχω κληθεί να παρουσιάσω τρεις διαφορετικέ5 πτυχές του εαυτού μου».

Σας κακοφάνηκε π έλλειψη του θεάτρου στην κα­θημερινότητα σας;

«Δεν έχει σχέση σε ποιον χώρο θέλουμε να είμα­στε αλλά με ποια παρέα θέλουμε να είμαστε. Πάντα διάλεγες την παρέα που περνάν καλύτερα, μιλας την ίδια γλώσσα, νιώθει άνετα και δημιουργικά. Στις δύο πρώτες "παρέες" το έζησα αυτό, μακάρι να το ζήσω και στην "Αγγελική". Μακάρι επίσης να τελειώσει γρή­γορα ο εφιάλτης που ζούμε, τα θέατρα να ανοίξουν και η τηλεόραση να συνεχίσει έτσι δημιουργικά να είναι στη ζωή μα5. Να μιλάμε για ευχάριστα πράγματα. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη ία μέσα αυτά. Και για πνευμα­τική τροφή και για να ξεσκάσει. Το θέατρο συνδυάζεται και με μια βόλτα, να πιεις ένα ποτό, να δεις έναν φίλο. Είναι μια ανάγκη που την έχουμε όλοι. Σαφέστατα η υγεία είναι υπεράνω όλων, όμως εκτός από τη σωμα­τική υγεία υπάρχει και η ψυχική, η οποία έχει αγγίζει το κόκκινο», σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved