Άγριες Μέλισσες: Θα σαστίσεις με το δυνατό spoiler που έδωσε ο εισαγγελέας!
Media

Άγριες Μέλισσες: Θα σαστίσεις με το δυνατό spoiler που έδωσε ο εισαγγελέας!

Ο Σπύρος Σταμούλης, o οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικό στο Διαφάνι ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε ένα δυνατό spoiler για τη σειρά, Άγριες Μέλισσες!  

Ο Σπύρος Σταμούλης αρχικά ανέφερε: «Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλός και ακόμα είμαι. Ασχολήθηκα με το θέατρο για να πολεμήσω τον κοινωνικό φόβο. Σπούδαζα οικονομικά, μέχρι που πήγα σε μια θεατρική ομάδα μετά από προτροπή μιας φίλης μου. Πήρα πολύ αγάπη από τους γονείς μου. Έκανα μεταπτυχιακά στα ναυτιλιακά, γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός.»!

Όσο για τον ρόλο του εισαγγελέα στις Άγριες Μέλισσες, είπε: « Σαν ηθοποιός έκανα και εγώ την έρευνά μου. Να δω τι κάνει ένας εισαγγελέας. Αυτό που με προβλημάτισε στο ρόλο του Αλέξη, είναι πόσο ψυχρός μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο Αλέξης μεγάλωσε στην απόλυτη ανέχεια. Κατάφερε να σπουδάσει και να γίνει εισαγγελέας, για να κάνει καλό στον κόσμο.»!

Και υπογράμμισε: « Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή. Λατρεύω τον Γεροντιδάκη. Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι. Δεν θέλει να βάλει φυλακή τον Μελέτη αλλά θα ήθελε η σχέση του να ξεκινήσει με άλλους όρους με την Πηνελόπη.»!

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved