Μαρκουλάκης: «Λύγισε» on air με τα σχόλια που δέχεται: «Να πάθεις καρκίνο»
Media

Μαρκουλάκης: «Λύγισε» on air με τα σχόλια που δέχεται: «Να πάθεις καρκίνο»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος μέσω τηλεοπτικής σύνδεσης στην πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”.

O δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή με αφορμή το «τσουνάμι» καταγγελιών για βία και κακοποίηση που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες από συνάδελφους του στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σχολίασε τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα αποκάλυψε και ένα μήνυμα που του έστειλαν, λέγοντας του: «Να πάθεις τον καρκίνο σκρόφα».

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα: ««Δεν θέλω να λερώνομαι από όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα είμαι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Το “να πάθεις τον καρκίνο” δεν πρέπει να το εύχεσαι σε κανέναν, ειδικά όταν υποτίθεται πως στηρίζεις το #metoo.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θα κριθούν όλοι για όσα έκαναν. Δεν θέλω να τοποθετούμαι για να μην χάνουμε την ουσία των θεμάτων. Πρέπει να μπορέσουμε να μείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να μας διαλύσει. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καθαρίσουμε. Να γίνουμε φωτεινότεροι. Να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved