Κώστας Βουτσάς: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του - Οι τελευταίες του μέρες στην εντατική!
Media

Κώστας Βουτσάς: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του - Οι τελευταίες του μέρες στην εντατική!

Η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά έχει ήδη ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του πατέρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, "Στη Φωλιά των Κου Κου", η Θοδώρα Βουτσά γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του Κώστα Βουτσά.

Ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει τις τελευταίες μέρες του Κώστα Βουτσά μέσα από την εντατική μονάδα θεραπείας, όπου έμεινε για 19 ημέρες.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, είπε χαρακτηριστικά: «Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του. Η κόρη του, η Θεοδώρα Βουτσά, για να τιμήσει τον πατέρα της ετοιμάζει ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ. Έχουν ήδη τελειώσει τα γυρίσματα.».

Και συνέχισε, καταλήγοντας: «Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μετράει αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες του Κώστα Βουτσά, αυτές τις 19 μέρες που έμεινε στην εντατική και πώς βίωσε η ίδια την απώλεια. Επίσης θα μιλήσουν γι’ αυτόν άνθρωποι που τον αγάπησαν.»,

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved