Ήλιος: Συμβόλαιο θανάτου - Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας
Media

Ήλιος: Συμβόλαιο θανάτου - Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας

Ήλιος: Η άφιξη ενός άντρα στην Καβάλα αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αλεξάνδρας.

Ο λόγος για τον Μενέλαο τον οποίο θα υποδυθεί ο Χρήστος Σαπουντζής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, η γυναίκα, θέλοντας να απαλλαγεί από αυτόν, δίνει εντολή στον Λουκά να τον σκοτώσει!

Εδώ και λίγο καιρό ο επιχειρηματίας Μενέλαος Μακρίδης καθορίζει τη ζωή κάποιων ηρώων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Δήμος μιας και έχει αγοράσει ποσοστό στο μπαρ του, ενώ ο άντρας κρύβεται και πίσω από τη χρηματοδότηση της εταιρείας του Φίλιππου. Όμως, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι να καταστρέψει οικονομικό την Αλεξάνδρα, καθώς είναι ορκισμένος εχθρός της από το παρελθόν.

Κι ενώ τόσο καιρό ο Μενέλαος κινεί τα νήματα από μακριά, αποφασίζει να πάει στην Καβάλα. Η παρουσία του εκεί προκαλεί εντύπωση στον Δημήτρη και στον Χρήστο, οι οποίοι αναζητούν στοιχεία τόσο για το παρελθόν του όσο και για την πραγματική του ταυτότητα.

Παράλληλα, ο Μενέλαος συναντάει τον Φίλιππο και του προτείνει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Εκείνος, αν και στην αρχή είναι επιφυλακτικός, στην πορεία αποδέχεται την πρότασή του.

Ο επιχειρηματίας είναι ικανοποιημένος με την έκβαση αυτής της υπόθεσης και συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας. Από την άλλη, η τελευταία, όταν μαθαίνει πως ο Μενέλαος βρίσκεται στην Καβάλα, πανικοβάλλεται. Δίχως όμως να χάνει την ψυχραιμία της, αποφασίζει να τον πλησιάσει κρυφά. Μάλιστα, δίνει εντολή στον Λουκά να γίνει σκιά του Μενέλαου και να παρακολουθεί κάθε του κίνηση.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, ο άντρας βλέπει τον Φίλιππο να βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία. Όταν ενημερώνει την Αλεξάνδρα για αυτό το γεγονός, εκείνη σαστίζει. Αισθάνεται πως χάνει τον έλεγχο και ότι ο Μενέλαος θα καταστρέψει τόσο την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική.

Η ίδια θεωρεί πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της και αποφασίζει να αλλάξει σχέδιο. Έτσι, δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει άμεσα τον Μενέλαο! Παράλληλα, ο Δημήτρης μαθαίνει κάποια στοιχεία για τον άντρα και ζητάει από τον Φίλιππο να συναντηθούν άμεσα. Οι δυο τους αποφασίζουν να συνεργαστούν για να παγιδεύσουν τον Μακρίδη.

Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος σκέφτεται να τρομοκρατήσει την Αλεξάνδρα. Έτσι, πηγαίνει στο γραφείο της και τη συναντάει. Εκείνη, μόλις τον βλέπει μπροστά της, σοκάρεται.

Ωστόσο, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη και του ζητάει εξηγήσεις για την επιστροφή του στην Καβάλα, Τότε εκείνος της ξεκαθαρίζει πως η μοναδική του επιθυμία είναι να την καταστρέψει ολοσχερώς. Στο άκουσμα της είδησης, η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης, με τη βοήθεια του Φίλιππου, μπαίνει στο γραφείο του Μενέλαου.

Εκεί, προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο όπου μέσα κρύβονται όλο τα μυστικά του. Όμως δεν τα καταφέρνει. Έτσι, μαζί με τον Φίλιππο σκέφτονται έναν άλλο τρόπο για να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Την επόμενη μέρα, ο Φίλιππος πηγαίνει στο γραφείο του επιχειρηματία. Όσο εκείνος λείπει ο τελευταίος ψάχνει τα προσωπικά του αντικείμενα για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του. Ωστόσο, ξαφνικά, εισβάλλει ο άντρας και βλέποντας τον Φίλιππο να προσπαθεί νο βρει προσωπικά του δεδομένα εξοργίζεται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved