Άγριες μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Τι συμβαίνει τελικά με τον γάμο Λενιώς Λάμπρου;
Media

Άγριες μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Τι συμβαίνει τελικά με τον γάμο Λενιώς Λάμπρου;

Άγριες μέλισσες: Βιαστήκαμε να πανηγυρίσουμε για τις φήμες που ήθελαν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας το πιο αγαπητό στους τηλεθεατές ζευγάρι, τη Λενιώ και τον Λάμπρο, να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με δόξα και τιμή και να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης!

Οι κάτοικοι του Διαφανίου θα τους πουν «βίον ανθόσπαρτο» και θα ρίξουν το ρύζι τους για να στερεωθεί καλά η αγάπη τους, που έτσι και αλλιώς έχει περάσει από χίλια κύματα, τέλος Ιουνίου, οπότε προβλέπεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους του σίριαλ, εκτός κι αν πάρει επίσημα το πράσινο φως για μια τρίτη τηλεοπτική σεζόν, έστω και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ανυπομονησία

Ο γάμος της μεγάλης αδερφής Σταμίρη και του δασκάλου έχει δημιουργήσει μεγάλη τρέλα και ανυπομονησία στους λάτρεις της σειράς της Μελίνας Τσαμπάνη καιτου Πέτρου Καλκόβολη. Οι «παπαρατσικές» φωτογραφίες από τα γυρίσματα του γάμου στο εκκλησάκι του παπά-Γρηγόρη έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Espresso, όμως, από ηθοποιούς που παίρνουν μέρος στη σειρά, ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου είναι ένα όνειρο, το οποίο βλέπει κάποιος από τους πρωταγωνιστές στις «Άγριες μέλισσες».

Τα γυρίσματα, λοιπόν, που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, δυστυχώς αφορούν ένα προϊόν φαντασίας.

Ποιος βλέπει αυτό το όνειρο, άραγε; Η Λενιώ, ο δάσκαλος, οι αδερφές της; Γιατί για κάποιους θα είναι ένα ωραίο όνειρο χαράς. Για άλλους θα είναι εφιάλτης... Κάποιος από τους Σεβαστούς, ο Βόσκαρης ή η Σοφούλα βλέπει το ζευγάρι παντρεμένο και ξυπνά με τρόμο και δυστυχία;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved