Αγγελική: Ο Μιχάλης μαθαίνει πως είναι γιος του Αργυρού
Media

Αγγελική: Ο Μιχάλης μαθαίνει πως είναι γιος του Αργυρού

Αγγελική: Μία συγκλονιστική αποκάλυψη πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή του Μιχάλη στα προσεχή επεισόδια.

Σύμψωνα με τις εξελίξεις, ο ίδιος ακούει τη Λένα, τη μητέρα του, να αποκαλύπτει πως είναι γιος του Γιώργου Αργυρού και όχι του Θωμά.

Ο Δημήτρης είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά μετά την επίθεση που δέχθηκε από το άλογο στον στάβλο.

Όμως, ο πόλεμος με τον Μιχάλη μόλις άρχισε και κανείς από τους δύο δεν θα κάνει πίσω μέχρι να απαλλαγεί ο ένας από τον άλλο.

Ωστόσο, η μοίρα τους παίζει ένα άσχημο παιχνίδι. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Μιχάλης μαθαίνει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο το μεγαλύτερο μυστικό της Λένας, που αφορά το παρελθόν, όμως πρόκειται να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο ίδιος είναι γιος του Αργυρού και όχι του Θωμά. Όλα αρχίζουν όταν στο σπίτι των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την έντονη αντίδραση της Λένας, η οποία βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη.

Είναι σίγουρος πως η μητέρα του κάτι κρύβει, αλλά πριν προλάβει να ρωτήσει τι τη συνδέει με τον Αργυρό, ο νεαρός δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Ελένη, η οποία του ζητάει να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Πράγματι, η κοπέλα λίγη ώρα μετά κρατάει στα χέρια της τον φάκελο. Μαζί με τον Μιχάλη τον ανοίγουν και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τα λεγόμενα της και όλα πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει. Ωστόσο, εκείνος τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από αυτή την οικογένεια, χωρίς ακόμη όμως να γνωρίζει πως στο αίμα του κυλάει το ίδιο αίμα με τους ανθρώπους που του κατέστρεψαν τη ζωή, τους οποίους μισεί. Όσο οι μέρες περνούν, βασανίζεται από ενοχές για τα μυστικά από το παρελθόν της, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Γιώργο Αργυρό. Η Όλγα βρίσκει τη Λένα σε άσχημη κατάσταση και εκείνη της εκμυστηρεύεται ότι δεν αντέχει άλλο να κρατά το βαρύ μυστικό της, αγνοώντας ότι δεν είναι μόνες.

Η Λένα εξομολογείται στην Όλγα πως ο Μιχάλης δεν είναι γιος του Θωμά, αλλά του Γιώργου Αργυρού. Καμία, όμως, δεν έχει αντιληφθεί πως ο Μιχάλης ακούει τη συζήτηση τους.

Ο νεαρός είναι σοκαρισμένος απ’ την αποκάλυψη, καθώς συνειδητοποιεί πως όσα γνώριζε μέχρι στιγμής είναι ψέματα. Ο Μιχάλης δεν μπορεί να δεχτεί πως οι άντρες που βίασαν τη Μαργαρίτα είναι τα αδέρφια του και η αντίδρασή του είναι ακραία απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved