Elif: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ρανά και Ταρίκ
Media

Elif: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ρανά και Ταρίκ

Elif: Όσο και αν προσπαθεί οΤαρίκ να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην ερωμένη του και στη γυναίκα του, δεν τα καταφέρνει και οι πράξεις του φέρνουν στα όρια της τη Ρανά.

Η ίδια, μάλιστα, του λέει πως νιώθει ότι κάθε φορά που έρχονται πιο κοντά εκείνος βάζει απόσταση ανάμεσα τους. Καταλήγουν, όμως, να τσακώνονται και η Ρανά φεύγει θυμωμένη. Στη συνέχεια, τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά ζητώντας της να συναντηθούν.

Πράγματι, την επισκέπτεται στην έπαυλη και η Χουμεϊρά φοράει τα σκουλαρίκια που ο Ταρίκ αρχικά προόριζε για τη Ρανά. Εκείνος, την ίδια στιγμή, ψάχνει τη Ρανά καιτης στέλνει ένα γραπτό μήνυμα. Το τηλέφωνο της γυναίκας δείχνει ότι έχει λάβει ένα μήνυμα από «την αγάπη μου», όπως έχει καταχωρισμένο τον Ταρίκ στη συσκευή της και η Χουμεϊρά της ζητάει να της μιλήσει για τον σύντροφό της.

Η Ρανά της λέει πως είναι ένας υπέροχος άντρας. Μάλιστα, τηλεφωνεί στον Ταρίκ μπροστά στη Χουμεϊρά και υποκρίνεται στο τηλέφωνο.Όμως εκείνος δεν καταλαβαίνει γιατί του μιλάει έτσι. Η Ρανά κλείνει το τηλέφωνο και είναι η σειρά της Χουμεϊρά να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον άντρα της. Τότε, όμως, παρατηρεί τα σκουλαρίκια της Χουμεϊρά και αμέσως σηκώνεται να φύγει.

Θεωρεί πώς η Χουμεϊρά είναι η πραγματική αγαπημένη του Ταρίκ και νιώθει πληγωμένη. Ο άντρας δεν έχει ιδέα για τη συνάντηση της ερωμένης του με τη γυναίκα του. Η Ρανά νιώθει απαίσια από τη στιγμή που είδε τη Χουμεϊρά να φοράει τα σκουλαρίκια που προορίζονταν για εκείνη. Κλαίει μόνη της στο σπίτι και πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει τη γυναίκα του και αυτή είναι απλά η ερωμένη του για να περνάει τον χρόνο του.

Λίγες ώρες μετά, εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της, αλλά η Ρανά είναι εξοργισμένη μαζί του. Το παράνομο ζευγάρι έχει έναν άσχημο καβγά και η γυναίκα συνειδητοποιεί πως τον έχει ερωτευτεί, ενώ το σχέδιό της ήταν να αποκτήσει χρήματα και εξουσία. Ωστόσο, είναι θυμωμένη με τον εαυτό της που παρασύρθηκε από τα αισθήματα της και θέλει να εκδικηθεί τόσο εκείνον όσο και τη Χουμεϊρά.Έτσι, λίγες μέρες μετά και ενώ η Χουμεϊρά ψάχνει έναν γυμναστή για να κάνει γιόγκα για εγκύους, η Ρανά της προτείνει να τη βοηθήσει εκείνη. Ωστόσο, τα σχέδια της είναι πολύ διαφορετικά και όχι τόσο αθώα, αφού βλέπει την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά σαν εμπόδιο για την ευτυχία της.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved