Έξαψη: Ώρες αγωνίας για την Κλαίρη – Ο Τίμος χαροπαλεύει
Media

Έξαψη: Ώρες αγωνίας για την Κλαίρη – Ο Τίμος χαροπαλεύει

Έξαψη: Ο Γιάννος και ο Τίμος είναι μπλεγμένοι με τα ναρκωτικά, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο κινδυνεύουν.

Ο Τίμος, όμως, στα επόμενα επεισόδια θα έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του και θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Όλα αρχίζουν όταν αποφασίζει να κρατήσει μία ποσότητα ναρκωτικών.

Ο Γιάννος τον προειδοποιεί, αλλά ο νεαρός δεν ακούει τίποτα.Έτσι, τις επόμενες μέρες, ο Τίμος δέχεται ξαφνικά μία βίαιη επίθεση από δύο άντρες.

Ο νεαρός καταλήγει σοβαρά τραυματισμένος στον δρόμο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η Κλαίρη ενημερώνεται για την κατάσταση του αδελφού της και σπεύδει στο πλευρό του.

Οι επόμενες ώρες, όμως, είναι κρίσιμες και η Κλαίρη είναι τρομοκρατημένη. Μοναδικό της στήριγμα, ο Αλέξανδρος, ενώ και η Τζόυ επισκέπτεται τονΤιμο στο νοσοκομείο, αν και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Σύμφωνα με το my tv, βλέπει για πρώτη φορά τον πατέρα της με την Κλαίρη και συνειδητοποιεί πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Την επόμενη μέρα και ενώ η Κλαίρη προσπαθεί να σταθεί δυνατή, κατηγορεί τον Γιάννο για την επίθεση που δέχτηκε ο αδελφός της, καθώς εξαιτίας εκείνου έμπλεξε ο νεαρός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved