8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης σε πανικό – Ένας μυστηριώδης άνδρας αναστατώνει την οικογένειά του
Media

8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης σε πανικό – Ένας μυστηριώδης άνδρας αναστατώνει την οικογένειά του

Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» πρόκειται να δούμε κάποιες νέες ιστορίες, που θα ταράξουν τη ζωή βασικών ηρώων.

Μία απ' αυτές, σύμφωνα με το my tv, έχει στο επίκεντρο τον Μιλτιάδη. Ο τελευταίος δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός μυστηριώδους νεαρού άντρα, οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του!

Ο Μιλτιάδης ανήκει στην κατηγορία των ηρώων που μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές. Κυρίως σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Πρόσφατα, ο ίδιος και η οικογένειά του βρέθηκαν, ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτή τη φορά, λόγω της εγκληματικής οργάνωσης που σχεδίαζε τη δολοφονία της Κατερίνας. Κι ενώ κατάφεραν να την αποτρέψουν και να βρουν ξανά τον ρυθμό της καθημερινότητάς τους η εμφάνιση ενός μυστηριώδους νεαρού άντρα έρχεται να προκαλέσει νέα αναστάτωση στην οικογένεια Μαρόγλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα αρχίζουν όταν ο Άλκης, τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Νικολαΐδης, ζητάει ραντεβού από τον Μιλτιάδη.

Όταν ο τελευταίος δέχεται, ο Άλκης του αποκαλύπτει αμέσως πως είναι γιος του! Εκείνη τη στιγμή, ο Μιλτιάδης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στη συνέχεια, ο άντρας το αρνείται και κατηγορεί τον νεαρό ότι κάποιος τον έχει βάλει για να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει από την οικογένειά του, μετά το βαρύ πένθος που πέρασε με την απώλεια του Φοίβου, αλλά και την πολιτική καριέρα του.

Ακόμη, του επισημαίνει ότι πριν από τη σύζυγό του, την Κατερίνα, δεν είχε καμία άλλη σοβαρή σχέση με γυναίκα. Ο Άλκης διατηρεί την ψυχραιμία του και τον διαβεβαιώνει ότι δεν τον έχει βάλει κανένας, αλλά ούτε ύπαρχε δόλος. Απλά, η μητέρα του του είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι οι δυο τους είχαν μία σύντομη ερωτική περιπέτεια και αποφάσισε ότι έφτασε η στιγμή να γνωριστούν από κοντά πατέρας και γιος. Μάλιστα, όπως του εξηγεί, εργάζεται ως δικηγόρος και τα όσα λέει είναι σε θέση να τα αποδείξει.Αρκεί να του δώσει μία ευκαιρία.

Στο μεταξύ, αυτή τη συζήτηση την ακούει τυχαία η Κατερίνα, οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιλτιάδης της είχε αποκρύψει κάτι τόσο σημαντικό. Λίγο μετά, η γυναίκα του ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος, λοιπόν, της ορκίζεται ότι δεν γνώριζε το παραμικρό, ενώ της τονίζει πως δεν είναι ανεύθυνος. Γι’ αυτόν τον λόγο ζητάει να προχωρήσουν σε τεστ DNA ώστε να αποδειχθεί όλη η αλήθεια. Όπως και γίνεται. Λίγες μέρε μετά, λοιπόν, η οικογένεια Μαρόγλου μπαίνει σε έναν νέο κύκλο περιπετειών...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved