Έλα στη θέση μου: Αδίστακτο σχέδιο από την Κέντρα – Υποκρίνεται πως έχει αμνησία
Media

Έλα στη θέση μου: Αδίστακτο σχέδιο από την Κέντρα – Υποκρίνεται πως έχει αμνησία

Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα και ο Αχιλλέας αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο τους.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, εκείνη έχει ένα ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγες μέρες μετά, κι ενώ έχει διαπιστωθεί ότι πάσχει οπό αμνησία, εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Η Κέντρα και ο Αχιλλέας, από τότε που επέστρεψαν στην Ελλάδα, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Κάποια απ' αυτά, μάλιστα, τους απομάκρυναν για λίγο καιρό. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η γυναίκα ζητάει από τον Αχιλλέα να τα ξαναβρούν και να γιορτάσουν μαζί την επέτειο του γάμου τους.

Εκείνος, αν και έχει δεύτερες σκέψεις, ανταποκρίνεται θετικά στην πρότασή της και απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο. Κάποια στιγμή, όμως, η Κέντρα, ενώ τρώει μια φράουλα, σφηνώνεται στον λαιμό της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί ενημερώνουν τον Αχιλλέα ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε προσωρινό κώμα και υπάρχει περίπτωση, όταν ξυπνήσει, να πάσχει από αμνησία. Ο άντρας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία, κρατώντας κρυφή αυτή την εξέλιξη απ' όλους εκτός από τη Ρενάτα. Από την τελευταία, μάλιστα, ζητάει να συναντηθούν στην έπαυλη και να μιλήσουν ιδιαιτέρως, ενώ στέλνει τη Βάνα στο νοσοκομείο να προσέχει την Κέντρα.

Λίγες ώρες μετά, η Βάνα πηγαίνει στο κυλικείο του νοσοκομείου για να πάρει καφέ. Στο μεταξύ, η Κέντρα, ξυπνώντας από το κώμα, καθώς δεν βλέπει κάποιον στο πλευρό της, παίρνει ένα ταξί και πηγαίνει στην έπαυλη. Όταν επιστρέφει στο δωμάτιο, η Βάνα διαπιστώνει πως η γυναίκα έχει εξαφανιστεί. Η ίδια σαστίζει και χωρίς να χάνει χρόνο ψάχνει να τη βρει σε όλο το νοσοκομείο, αλλά μάταια. Την ίδια ώρα, η Κέντρα μπαίνοντας στη βίλα φωνάζει το όνομα του Αχιλλέα και της Βάνας αφού είναι τα μοναδικά πρόσωπα που θυμάται μιας και έχει αμνησία. Όμως κανένας δεν της απαντά.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας βρίσκεται σ' ένα από τα δωμάτια μαζί με τη Ρενάτα και σοκάρονται όταν ακούν τη φωνή της γυναίκας. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κάνουν για να φύγουν προτού τους δει, δεν τα καταφέρνουν. Το πρώην ζευγάρι στέκεται κερωμένο μπροστά στην Κέντρα. Η τελευταία, βλέποντάς τους μαζί, ανακτά τη μνήμη της, αλλά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Η ίδια αποφασίζει να προσποιηθεί πως εξακολουθεί να έχει αμνησία θέλοντας να ξεσκεπάσει τον λόγο που συναντήθηκε το πρώην ζευγάρι.

Μάλιστα, τούς χαμογελάει και στη συνέχεια δίνει το χέρι της στη Ρενάτα, ζητώντας της να συστηθούν. Ο Αχιλλέας παίρνει αμέσως τον λόγο και ρωτάει τη σύζυγό του πώς έφυγε από το νοσοκομείο. Τότε εκείνη του απαντάει πως όταν ξύπνησε δεν βρήκε κανέναν στο πλευρό της και το μόνο πράγμα που θυμόταν ήταν η διεύθυνση του σπιτιού και δύο ονόματα, εκείνου και της Βάνας. Κι ενώ η Ρενάτα φεύγει από το σπίτι, ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στη Βάνα για να επιστρέψει στην έπαυλη, ενημερώνοντας την για ό,τι συνέβη. Η γυναίκα του ζητάει συγγνώμη που την έχασε, αλλά αποφασίζει να εκμεταλλευτεί προς όφελος της την αμνησία της Κέντρας. Από την άλλη, η τελευταία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να προσποιείται πως έχει αμνησία προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved