Άγριες μέλισσες: Ένας νεαρός μπαίνει στη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη
Media

Άγριες μέλισσες: Ένας νεαρός μπαίνει στη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του.

Είναι αποφασισμένος να αποκτήσει ξανά την εξουσία. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί να αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το my tv, η Αστυνομία προσέφερε προστασία στον Βόσκαρη με τη Σοφούλα και οι δυο τους μετακομίζουν σε νέο σπίτι μέχρι τη δίκη. Η κοπέλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι, ενώ εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη με ό,τι μέσο διαθέτει.

Παράλληλα, η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη. Η ίδια του ζητάει να της δώσει λίγο χρόνο προκειμένου να βρει τη δύναμη να ομολογήσει εκείνη στον Αλέξη τι συνέβη. Την ίδια ώρα, ένα παιδί από την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Πρόκειται για ένα 13χρονο ορφανό αγόρι που μετά τους τελευταίους διωγμούς βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μία άγνωστη χώρα. Ο δρόμος του βγάζει τον νεαρό στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του. Ο Ευτύχης βρίσκεται περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Εν τω μεταξύ, μία συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη οδηγεί τον πρώτο σε αποκαλύψεις που δεν μπορούσε να φανταστεί. Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη ενημερώνεται πως η Μαρία Μαδούρου δολοφονήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved